Live video uitvaart Caprino Alendy in Paramaribo – foto’s en video’s

Live video – Op dit moment is de uitvaart van Caprino Alendy in Paramaribo. Special voor de mensen in Nederland en Suriname, die er graag bij wilden zijn, is er een live streaming. U kunt hem hier bekijken. Geef het door aan een ieder zodat ze er ook ‘bij kunnen zijn’. U kunt live meekijken vanuit het  KKF gebouw in Paramaribo.

[quads id=1]

Caprino Alendy was een voorbeeldige Parlementariër, voormalig vicevoorzitter van het DNA, ex-voorzitter van de BEP en directeur van Mulo Latour te Paramaribo.  Caprino Alendy was ook een man en een papa. Bekijk het bericht voor meer informatie, foto’s en video’s. Wij van FamilieNieuws wensen zijn gezin, matties, partijgenoten, familieleden en overige nabestaanden heel veel kracht toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Onze brada

Caprino Alendy

is op 6 november 2020 onverwachts overleden. Hij bereikte de leeftijd van 68 jaar

Bekijk hieronder de video van de uitvaart. Deze is nu gaande in het KKF gebouw te Paramaribo.  Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Gaat de video niet open? Klik dan op deze link om de uitvaart live via Youtube Caribbean Drive te bekijken

Bekijk de eerdere berichten, gedeelde foto, condoleances en video’s voor extra informatie

Caprino Alendy

[quads id=1]

begrafenis Alendy

Bekijk hieronder een statement van onze VP Ronnie Brunswijk.

[quads id=1]

Bekijk nog meer video’s

[quads id=1]