Home Redactie

Boze buitenvrouw uit Paramaribo kapt hand van schatje eraf

Wat een toestanden in Suriname

Buitenvrouw Abigail heeft de man met wie ze een relatie heeft op wrede wijze gekapt. De man, uit Frans Guyana, was bij haar op bezoek in Paramaribo. Tijdens zijn slaap heeft Abigail hem gekapt. Het was een flinke kappartij, zijn hand is losgeraakt.

Abigail stond gisteren huilend voor de rechter en vroeg haar schatje, die ook aanwezig was, om haar te vergeven. Dat heeft hij gedaan. Bekijk het bericht om te lezen waarom Abigail hem heeft gekapt. Snappen jullie waarom ze het heeft gedaan? En mannen, zouden jullie die vrouw ook vergeven?

Boos omdat hij een vrouw heeft

De Surinaamse buitenvrouw Abigail heeft de hand van haar schatje eraf gekapt. Ze was boos omdat hij haar niet verteld had dat hij en vrouw heeft. De man uit Frans Guyana zegt dat dat ze alles al wist. Vanaf het begin. Zijn hand is inmiddels weer terug ‘genaaid’ maar hij kan het niet meer gebruiken. Dat schreef de DWT.

Op 14 september kwam de man naar de stad toe om zijn buitenschatje Abigail te bezoeken. De twee kregen een woordenwisseling in de kamer. Volgens Abigail had ze de man geconfronteerd met het feit dat hij stiekem een vrouw had. Ze zegt dat ze daarvan niet op de hoogte was. De man zegt dat ze het vanaf het begin van hun relatie wist.

Tijdens zijn slaap

Hij zegt dat de ruzie helemaal niet daarover ging. De ruzie is volgens hem ontstaan omdat Abilgail wilde dat hij bepaalde intieme handelingen bij haar moest plegen, maar hij weigerde dat. En toen hij in slaap viel bewerkte ze hem met een houwer. Abigail zei dat haar vriend haar eerst bedreigde met de houwer, maar dat heeft hij ontkent

‘Libi en gi grontapu’

De man heeft aangegeven dat hij haar altijd heel goed heeft behandeld. Nooit bedreigd en zeker nooit mishandeld. Hij vond het vreemd dat ze hem zo heeft behandeld want hij gaf haar altijd alles wat ze wilde. Abigail gaf huilend aan dat ze spijt had van haar handelingen. Ze vroeg om vergiffenis. Hij heeft haar vergeven. Hij vroeg de rechter of ze nog lang vast moest zitten? Wat hem betreft mocht ze nu wel vrijkomen. “Libi en gi grontapu”, zei hij tegen de rechter.

De zaak wordt op 10 december voortgezet

24 REACTIES

 1. Ik zou die vrouw lekker in de cel laten want ik denk dat ze wel wist van het bestaan van zijn vrouw en toch ga je een relatie aan en wat die man betreft , die heeft zijn verdiende loon . Dan moet hij maar niet uitlopen .

 2. Die vrouw weet 1000% dat die gast zijn vrouw heeft
  If mi na lanti mi è geng 20 jaar
  Vrouwen zijn ook gevaarlijk lees maar in spreuken wat over een vrouw wordt gezegd wanneer ze hoereerd en ook van de man
  Ze mag bliij zijn dat die man haar vergeef maar die man hij is zijn hand kwijt dus al wil hij niet hij zal moeten beffen
  Want met 1 hand kan hij geen weerstand bieden
  Jammer dat zijn mond niet alleen lekkere eten zal proeven
  Maar ook onbehoorlelijke peona

 3. Gebeurdt dit soort tafereel echt bij.klein geestelijk groei. Laag beschaafde en minder ontwikkelde mensen. Ik denkvan wel. Controleer even.
  ‘T zijn de zelfde mensen die broken maken in het verkeer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.