34-jarige Dewika Boedhoe uit Suriname ook overleden – video

Wederom een afschuwelijk bericht: zondag 1 november 2020 zijn 3 jonge dames aangereden door de stomdronken Anoep!

Raghinie overleefde het ongeval. De 33 jarige Ranjana Rewat – Boedhoe overleed ter plekke. En de 34-jarige, Dewika Boedhoe, is nu ook, 10 dagen na het ongeval, overleden. Wat een verschrikkelijk leed heeft 1 dronkaard zonder geldig rijbewijs veroorzaakt.

Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de eerdere berichten. Bekijk ook wat video’s en lees de mooie condoleance. Wij van FamilieNieuws willen de familie Boedhoe heel veel sterkte wensen met dit dubbele verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan. Vinden jullie ook dat het echt tijd is voor hogere straffen??

3 dames aangereden

Een dodelijk ongeval op zondagavond 1 november 2020 aan de Mawakaboweg, ter hoogte van de Magentaweg. De 34-jarige autobestuurder Anoep S. reed vermoedelijk met een vrij hoge snelheid drie vrouwen aan bij een servicestation. Hij was dronken en is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Raghenie raakte licht gewond. Ze werd vervoerd naar het ziekenhuis en mocht de volgende dag naar huis. De 33-jarige Ranjana Rewat – Boedhoe was op slag dood en helaas is de 34-jarige Dewika Boedhoe, gisteren ook overleden. Ze raakte zwaar gewond tijdens het ongeval in Suriname en is aan haar verwindingen overleden.

11 november 2020

Wat jij voor mij betekende kan ik niet in woorden zetten. Je was meer dan een zus. Een zus die altijd naar mij zocht. Je zag mijn kinderen als jou kinderen.
Als jij in naast mij stond had ik niemand meer nodig.
Je hebt ons de gelegenheid niet gegeven om wat voor jou te doen, en zonder wat te vragen BEN JE WEG DEWIEKA.
Jij bent ook weg πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”

Ranjana Rewat Boedhoe 1-11-2020 is heen gegaanπŸ˜”
Dewika Boedhoe 11-11-2020 is heen gegaanπŸ˜”

~ Shaja Shaja ~

Eerdere berichten

Video – Uitvaart van onze mamie 33-jarige Ranjana Rewat – Boedhoe in Suriname

Video – Vrouw dodelijk aangereden door dronkaard – politie Suriname
Bekijk hier de video van het ongeval

9 thoughts on “34-jarige Dewika Boedhoe uit Suriname ook overleden – video

 1. Eerst wil ik de familie Boedhoe en Rewat mijn medeleven betuigen. Opnieuw moeten zij een geliefde missen. Het verdriet is bijzonder groot.
  De dames die zijn omgekomen, waren wellicht werkende mensen die de familie steunden en dat valt nu weg. Ik mag hopen dat het onverlaat Anroep zich nu van bewust mag zijn wat voor onmenselijke leed hij heeft aangericht door met zijn zatte kop achter het stuur te kruipen. Dit onverlaat is onverantwoordelijk geweest en mag nooit in staat worden gesteld om een gezin te hebben. De gemeenschap moet er dan voor opdraaien voor de zorg en dat kan en mag niet.
  De straf die dit onverlaat moet krijgen is levenslang onder toezicht gaan werken om de familie financieel te steunen. Voor hem enkel zakgeld. Wel in de gevangenis waar hij thuis hoort en van daar uit begeleiden naar zijn werk. Als alle minderjarige kinderen hun doel bereikt hebben mag de rechter bepalen wat ze verder met dit onverlaat doen. En Doedel maak je niet druk om het filmpje, want dat stelt niets voor!
  Met verdriet heb ik de uitvaart/crematie van mw. Rewat-Boedhoe gezien en het was hartverscheurend. De wond zal met de tijd helen maar het litteken, gemis en verdriet zal er altijd zijn. Dat met Divali het licht voor jullie blijvend mag branden om daar kracht uit te putten. Heel veel sterkte gewenst.

 2. Betonen jullie zo je medeleven? Door een filmpje te plaatsen van het ongeval? Schandalig.

 3. Sterkte aan de familie met het verlies van 2 familieleden.
  De dronkaard moet levenslang de bak in. Zo iemand mag nooit meer achter het stuur. Degene beroofd moeders, dochters, echtgenoten, zussen uit een familie. Hartverscheurend. God zal jullie de kracht geven om dit te verwerken.
  Aan de regering de oproep om harder te gaan optreden.

 4. Ik de familie heel veel sterkte en kracht.. Dit mocht niet gebeuren met de kinderen is heel erg heb geen woorden ervoor nogmaals sterkte

 5. Heel veel sterkte voor de familie, wij wensen jullie heel veel kracht in deze moeilijke tijd.
  Condoleance uit Nederland ❀

 6. Ongelofelijk hoe 1 iemand 2 levens
  afpakt en de familie met zoveel pijn en
  verdriet achter laat. Sterkte aan alle
  naaste familieπŸ™πŸ½

Comments are closed.