114e coronadode in Suriname – Video – Reizigers uit Nederland zorgen voor problemen

Suriname Nederland reizen

Video – We hebben 813 mensen in quarantaine. Hierbij een waarschuwing voor de reizigers, en vooral die uit Nederland: “Wil je je bandje knippen en feesten? Prima, ze gaan je komen halen en dan gaat het geen mooie vakantie voor je zijn! Het is genoeg nu! Hou je je niet aan de afspraak? Dan wordt je binnenkort hard aangepakt. Die tweede golf komt eraan mensen” Let aub op. 

[quads id=1]

Helaas hebben we ook weer een coronadode erbij in Suriname. Er zijn vandaag 113 testen gedaan en daaruit zijn 7 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 35 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Er zitten 813 personen in quarantaine! Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video – De reizigers, en vooral die uit Nederland, geven Suriname kopzorgen. Ze houden zich helemaal niet aan de regels. Ze knippen hun quarantaine bandjes door en sommige zie je zelfs op feesten chillen met  MET het bandje om. Ze hebben niets te maken en lappen de regels aan hun laars. ebben de Surinamers er om heen niet door dat op deze manier de ziekte verspreid wordt?

[quads id=1]

Lees ook: Een feestje te Paramaribo met 3 bandjes – Ik heb 105 gebeld voor de buren

Video – Dokter Ori is geïrriteerd.  Deze mensen brengen namelijk de Surinamers en Suriname in gevaar! Suriname wil nu hard gaan optreden tegen deze mensen. Bekijk de video. Hij is niet blij! Geef het door aan een ieder want men lijkt het echt nog niet te snappen maar die 2de golf komt eraan.

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Reizigers

[quads id=1]

Reizigers uit Nederland, Brazilië en Nederland maken het niet makkelijk voor Suriname. Ze zorgen voor problemen op dit moment. Je kunt zelf op social media zien hoe ze de regels aan hun laars lappen. Ze delen filmpjes en foto’s op social media. Zo stoer zijn ze. Het lijkt alsof ze ‘neks te maken’ hebben. Je ziet hoe ze hun quarantaine bandje gewoon doorknippen. En je ziet ook foto’s van innige brasa’s met anderen. Het hoofd van BOG Radjesh Ori is niet alleen geïrriteerd maar het dwingt de autoriteiten tot het toepassen van sancties. En dan loop je kans dat je hele vakantie verpest is.

Video

Lees ook: Personen in quarantaine nu herkenbaar aan polsbandje – coronavirus Suriname – video

Waarnemend Directeur van B.O.G. Dr. Ori waarschuwt passagiers uit het buitenland ihb Nederland zich strikt te houden aan de Quarantaine regels. Wie zich niet houdt aan de regels zal opgepakt worden! Be Safe ! Bekijk hier een nieuwe video van het Covid-19 journaal. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

11 thoughts on “114e coronadode in Suriname – Video – Reizigers uit Nederland zorgen voor problemen

 1. Je lult uit j nek. Su houden zelf niet aan de regels. De nl worden tenminste getest. Waarom dan de quarantaine. Soso money su wani

 2. Deze corona gedoe is een manier om geld binnen te halen t land zit in crisis met de reizigers Ned ga lekker naar Spanje of elders wat moet je su familie bezoek is tijd verspilling alles is vijf keer zo duur geworden

 3. Beste mensen in Suriname,
  Ik snap de situatie heel goed en hebt ook begrip voor maar jullie moeten jullie zaken beter regelen.
  Het is gebleken dat het ook om het geld gaat want bekenden van mij zelf familie leden hebben mee gemaakt dat er geld wordt betaald redelijk veel geld en wordt er een bandje op zanderij ge op laats.
  Vervolgens zien die mensen geen enkele securiry gards dus in feite lekker 5000 srd verdienen zonder enig moeite.

  Die mensen krijgen de schuld maar de overheid van Suriname kijk alleen naar het geld en verder niets.

 4. Julie mensen in surine worden zwaar voor de gek gehouden , weer zo een situatie om geld los te krijgen van Nederland .

  Recent las ik dat in Suriname op elke 144 geteste mensen er 9 corona positief blijken te zijn .
  De Surinaamse mensen lezen dit en denken niet verder na .

  Als op elke 144 geteste mensen gemiddeld 9 covid19 besmet zijn , hoeveel zijn het er dan op een inwonertal van 500.000 mensen ?

  Oke we maken er 200 van om makkelijk te rekenen .
  Op elke 200 mensen 9 besmettingen .
  Op elke 1000 word dat 45 .
  Op 500.000 word dat
  500 x 45 = 22500 covid19 besmette mensen in su onder de Surinamers .

  Tweeëntwintig duizend en vijfhonderd .

  Maar dit vertellen ze jullie niet hé ?
  Om het te doen lijken dat ze het hartstikke goed doen daar .
  En de schuld bij Nederland leggen om geld los te krijgen .

  Denk a Tori .

 5. Keer op keer lees ik dat Mensen uit Nederland het virus, overbrengen. Het luchtruim is toch gesloten. Dit gedoe hoeft nietvter discussie te staannof is het strak beleid, geslotenluchtruim, voit names and faces.

 6. Koppige mensen…waarom komen ze naar Suriname om het te verniellen.. blijven jullie daar .. Corona hbben we hier niet nodig..
  Opzettelijke dingens doen deze buitelanders…..
  Gewoon een boette meer dan 5000 srd te laten betalen..als ze de regels overtreden🤔🤔

 7. Een opmerking,als er geen feesten zijn dan hoeven de mensen de deur niet uit 🤔

 8. Waar uit blijkt dat het Nederlanders zijn
  Hier in Suriname kunnen ze er ook wat van
  Door corruptie komen ze het land binnen
  Wat niet erg is als ze zich maar aan de regels houden
  Helaas verpesten ze voor degenen die het wel serieus nemen
  Maar dat is het aard van het beestje

 9. Een spoor van vernieling en vernietiging achterlaten.kan ze wat schelen. Loekoe wat ze van de Antillen maken.sluit de grenzen voor reizigers uit europa .

 10. gewoon oppakken en letterlijk het land uit trappen. Doe het zoals de militairen deden in de jaren 80 scheer hun hoofd kaal en zet ze op het vliegtuig met de kleren die ze op dat moment aan hebben .Geen genade voor deze arrogante debielen die alleen aan zichzelf denken.

 11. Het is weer een klein deel van de gasten die de regels overtreden en hiermee voor het overgrote deel van de reizigers verpesten. Men is ten onrechte gouw geneigd te veronderstellen dat het overgrote deel de regels aan hun laars lappen. Ik vindt dat overtreders heel hard aangepakt moeten worden, zonder rekening te houden met de gevolgen van de overtreders. Bah soekoe, bah finnie, bah tjari. Dank u.

Comments are closed.