Vriend van 16-jarige moeder bekent moord op haar partner – politie Suriname

vrouw man

Een bizarre update omtrent de moord op de 25-jarige partner van de 16-jarige moeder. Eerder vertelde het jonge meisje dat zij haar vriend, de 25-jarige Pascal, per ongeluk had doodgestoken in hun huis te Charlesburg

[quads id=1]

Maar nu heeft de 24-jarige Gompel gezegd dat hij het heeft gedaan. Hij zou (ook?) de vriend zijn van het 16-jarige meisje. Bekijk de officiële politie update voor meer informatie. 16 jaar en nu al verwikkeld in zulke serieuze zaken. Dat is wel triest.

[quads id=1]

De politie schreef de volgende update

Dodelijke steekpartij te Charlesburg. In het onderzoek waarbij de 25-jarige Pascal Mac Andrew na een steekpartij dood in een woning te Oude Charlesburg werd aangetroffen, is er op maandag 9 november nog een verdachte aangehouden.

[quads id=1]

Huidige vriend

Het gaat in deze om de 24-jarige verdachte Gompel S. die door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op 9 november is opgespoord en aangehouden. Gompel is de huidige vriend van de 16-jarige A.A., die eerder in deze zaak is aangehouden. Het vermoeden bestaat dat zowel Gompel als A.A. betrokken zijn geweest bij de steekpartij.

[quads id=1]

Hij heeft bekend

Hangende het onderzoek is Gompel overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Bij de voorgeleiding heeft hij bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is ook Gompel in verzekering gesteld.

Lees ook: 16-jarige moeder steekt 25-jarige vriend dood in Paramaribo – politie Suriname