Video – Alleenstaande man uit Paramaribo leeft met angst

meneer Paramaribo

“Ik vrees voor mijn leven”

Deze meneer uit Paramaribo is naar de media gestapt. Hij is het zat! Hij heeft een beperking en is niet goed te been. Meneer wordt al een paar dagen lastig gevallen bij zijn huis door een dak- en thuisloze. Een ‘zwerver’. De zwerver loopt gewoon zijn erf op en geeft problemen.

Hij geeft aan dat hij meerdere keren de politie heeft gebeld. De politie komt dan wel maar meneer vindt dat de politie te weinig voor hem doet. Hij heeft nog steeds last van die man. Hij hoopt op deze manier hulp te krijgen van de politie of van anderen want het kan zo niet langer. Het is triest, meneer leeft helemaal niet prettig op deze manier. Hij is angstig.

Video – Bekijk de video met het relaas van meneer Hendrik. Geef het door aan een ieder, wellicht bereikt het de juiste personen zodat men zijn situatie serieus kan nemen en er iets aan kan doen. Het is niet leuk zo. Weten jullie misschien wat deze meneer kan doen?

meneer Paramaribo

Meneer Hendrik Sewnundun uit Paramaribo heeft problemen met een zwerver. Hij voelt zich onveilig en heeft vaker de politie gebeld. De politie doet volgens meneer Hendrik niets voor hem. Vandaar dat hij naar de media is gestapt. Hij hoopt op deze manier serieus genomen te worden want meneer leeft met angst. Bekijk de video met zijn verhaal en deel het met anderen zodat er toch verandering kan komen in zijn situatie.

One thought on “Video – Alleenstaande man uit Paramaribo leeft met angst

  1. Zien jullie niet dat die zwerver nu te ver gaat. Hij wil zeker dood gaan. Wanneer een paar Javanen hem in stukken hakt, dan zullen die agenten nu wel uit zijn auto komen. Ik wil niet zeggen dat ze hem moeten vermoorden. Maar hij ziet dat die man ern beperking heeft en kan zich niet redden, en daarom lult hij die man, tot dat iemand die zwarte vermoord. SANTHOKI MOET GEWOON WEG. DIE MR. VOELT ZICH NIET ONVEILIG, HIJ IS AL ONVEILIG. De politie moet zich diep schamen.

Comments are closed.