Video – Alleenstaande man uit Paramaribo leeft met angst

meneer Paramaribo

“Ik vrees voor mijn leven”

Deze meneer uit Paramaribo is naar de media gestapt. Hij is het zat! Hij heeft een beperking en is niet goed te been. Meneer wordt al een paar dagen lastig gevallen bij zijn huis door een dak- en thuisloze. Een ‘zwerver’. De zwerver loopt gewoon zijn erf op en geeft problemen.

[quads id=1]

Hij geeft aan dat hij meerdere keren de politie heeft gebeld. De politie komt dan wel maar meneer vindt dat de politie te weinig voor hem doet. Hij heeft nog steeds last van die man. Hij hoopt op deze manier hulp te krijgen van de politie of van anderen want het kan zo niet langer. Het is triest, meneer leeft helemaal niet prettig op deze manier. Hij is angstig.

[quads id=1]

Video – Bekijk de video met het relaas van meneer Hendrik. Geef het door aan een ieder, wellicht bereikt het de juiste personen zodat men zijn situatie serieus kan nemen en er iets aan kan doen. Het is niet leuk zo. Weten jullie misschien wat deze meneer kan doen? 

[quads id=1]

Meneer uit Paramaribo

meneer Paramaribo

Meneer Hendrik Sewnundun uit Paramaribo heeft problemen met een zwerver. Hij voelt zich onveilig en heeft vaker de politie gebeld. De politie doet volgens meneer Hendrik niets voor hem. Vandaar dat hij naar de media is gestapt. Hij hoopt op deze manier serieus genomen te worden want meneer leeft met angst. Bekijk de video met zijn verhaal en deel het met anderen zodat er toch verandering kan komen in zijn situatie.

Bekijk de video van TBN Prime Alert

[quads id=1]


Andere verhalen en berichten

Mijn man is dood door mij en mijn zoon zegt dat hij Gramoxone gaat drinken – anoniem Paramaribo

Anoniem: De liefde is weg, moet ik haar toch terugnemen of niet? Paramaribo

Update moord te Suriname – 58-jarige sergeant vermoordt 46-jarige vrouw

[quads id=1]

Man drinkt Gramoxone online. Politie onderzoekt de zaak ~ Suriname

Anoniem – Ik wil scheiden maar ik ben bang dat hij mij gaat vermoorden ~ Paramaribo

Buitenlandse vrouw dood en in verre staat van ontbinding aangetroffen te Kasabaholo Paramaribo

Man uit Paramaribo mishandelt ‘Lukuman’ die naar bed is geweest met zijn uitlopende vriendin – politie Suriname

Mijn vader heeft mijn moeder het huis uit gegooid. Ik wil der niet in mijn huis – anoniem Paramaribo

One thought on “Video – Alleenstaande man uit Paramaribo leeft met angst

  1. Zien jullie niet dat die zwerver nu te ver gaat. Hij wil zeker dood gaan. Wanneer een paar Javanen hem in stukken hakt, dan zullen die agenten nu wel uit zijn auto komen. Ik wil niet zeggen dat ze hem moeten vermoorden. Maar hij ziet dat die man ern beperking heeft en kan zich niet redden, en daarom lult hij die man, tot dat iemand die zwarte vermoord. SANTHOKI MOET GEWOON WEG. DIE MR. VOELT ZICH NIET ONVEILIG, HIJ IS AL ONVEILIG. De politie moet zich diep schamen.

Comments are closed.