Mijn man en onze vader Aubrey King is overleden in Suriname – foto’s

‘Wie in Mij gelooft zal leven’

De zeer bedroefde Cilia Adamson maakt mede namens de kinderen het trieste bericht bekend dat haar man, Aubrey King uit Suriname is overleden. MORGEN, donderdag 12 november, zal de uitvaart plaatsvinden in Paramaribo.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de overige gedeelde foto’s. Geeft u het door aan belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met het verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Mijn man

Aubrey Oratio King

Uit Suriname is overleden.
MORGEN, donderdag 12 november, zal de uitvaart plaatsvinden in Paramaribo.

Bekijk de overige gedeelde foto’s en geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

[quads id=1]