Bekende Bollywoodster Asif Basra maakt einde aan zijn leven – foto’s en video’s IndiaNieuws

Asif Basra

Verdrietig nieuws uit India. De Bollywood liefhebbers zijn wederom in rouw gedompeld. De Bollywood-acteur Asif Basra is namelijk overleden. Hij heeft zelf het besluit genomen om uit het leven te stappen.

[quads id=1]

Hij werd hangend aangetroffen in een pension. Zijn collega’s laat hij verbouwereerd achter. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de condoleances van zijn collega’s, wat foto’s en video’s. Dit is een bericht uit onze categorie IndiaNieuws

[quads id=1]

Asif Basra overleden

De Bollywood-acteur Asif Basra, vooral bekend van zijn rol in ‘Jab We Met’ en samen met Sushant Singh Rajput in ‘Kai Po Che’, is overleden. Hij heeft zelf een einde aan zijn leven gemaakt. De acteur werd donderdag dood aangetroffen in een privépension in india. Hij is daar hangend aangetroffen.

[quads id=1]

Veel vrienden, fans en collega’s van hem delen hun herinneringen, medeleven en verdriet op social media. Ze kunnen bijna niet geloven dat Basra dit heeft gedaan. Basra is 53 jaar geworden. Bekijk hieronder een aantal van de reacties op social media. Bekijk ook wat video’s

[quads id=1]

Bekijk de gedeelde foto’s en condoleances van collega’s

[quads id=1]