Video – VP van Suriname helpt zieke baby Jabini met USD 2400

vp baby

Thank you Ronnie Brunswijk. Onze VP moet er zijn!

Hij heeft wederom een gezin in nood geholpen. Het gaat dit keer om de ouders van de 3 maanden oude baby Jafari Jabini. Die is geboren met een gat in het hart en moet spoedig voor behandeling naar Columbia.

[quads id=1]

Video – De VP heeft een helpende hand geboden en doneerde USD 2400 aan het gezin. Bekijk het bericht en de mooie video daarvan. Helpen jullie mee met een bigup voor de VP. We wensen de baby heel veel beterschap toe. Geef het goede werk van de VP door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Reactie

Mijn waarde VP. Wat is het mooi te zien dat u ondanks uw functie het hart nog op de juiste plek heeft, en het leed van het volk ook uw aandacht geniet. Het goede welke u verricht zal u meervoudig overgoten worden door de Schepper en ook alle bigi sma’s die ervoor zorgn dat de middelen er zijn om te doen wat u doet. Bogo bogo blessie.

Een mooie reactie van Saskia I. Maar ze is niet de enige, velen in de samenleving bewonderen de gulheid van onze VP. Hij heeft wederom een gezin in nood een helpende hand geboden.

VP schenkt $2400 aan ouders zieke baby

[quads id=1]

Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk is begaan met de situatie van Jafari Jabini. De drie maanden oude Baby Jafari Jabini is met een gat in zijn hart geboren en moet voor een operatie naar Columbia afreizen. De VP schonk US$ 2400,- om de medische ingreep mogelijk te maken. Vader Jabini en moeder Fonkel zijn enorm dankbaar voor de geste van de VP.

Miguella Huur

[quads id=1]

DNA lid Miguella Huur bracht het verhaal van baby Jabini kort voor vertrek naar Drietabbetje afgelopen vrijdag onder de aandacht van VP Brunswijk. Alhoewel het geld een ander bestemming had koos de VP ervoor dit te geven aan de familie Jabini. Na de nodige documenten goed nagegaan te zijn is meteen besloten het geld ter beschikking te stellen.

De Vice – President wenst de familie een spoedig herstel van Jafari toe.

Video

Bekijk de video:

[quads id=1]