Video – Moeder en oma uit Paramaribo vragen hulp, kleding en eten voor de kinderen

moeder Paramaribo

Soms hebben we niets te koken…

Deze 31-jarige moeder uit Paramaribo vertelt over haar trieste leefsituatie. Ze heeft 6 kinderen. 1 van haar kindjes, een meisje, heeft een gat in haar hart. Het is triest om te zien hoe ze erbij ligt. Stichting 1 voor 12 is ingeschakeld zodat het leven en de toekomst van dit schattige kindje en van de andere kindjes er iets rooskleuriger uit kan zien, want op deze manier is het echt niet prettig voor ze.

[quads id=1]

Video – Luister naar het verhaal van de moeder en de droevige oproep van oma. Zij heeft het zwaar. Veel komt namelijk op haar terecht. Geef het bericht door aan een ieder wellicht bereikt het de juiste mensen zodat de kinderen geholpen kunnen worden. Dit kan zo niet langer!

[quads id=1]

Oproep van moeder

1 voor 12 kreeg een uitnodiging van de oma van het gezin uit Paramaribo. Ze zijn langsgegaan. De woonsituatie van de familie is absoluut niet rooskleurig. In het huis woont moeder Stephanie Taloon. Ze heeft 6 kinderen. Haar kindje van 1 jaar, Shamiera Johnson, is geboren met een open hart. Het is triest om te zien hoe ze erbij ligt. Voorlopig gaan de artsen nog niets doen aan haar toestand.

[quads id=1]

Het gezin is gelukkig wel verzekerd. Moeder zou wel graag een extra ziekte bijdrage willen ontvangen. Soms heeft het gezin niets om te koken, het huis is er slecht aan toe en kleding en spullen voor de kinderen zijn ook van harte welkom.

Deel het met anderen

Bekijk onderstaande video en luister naar het verhaal van de moeder en de oproep van oma. Geef het door aan iedereen. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken want moeder heeft echt dringend hulp/advies nodig. De kinderen moet hulp krijgen. 1 voor 12 doet veel voor de gemeenschap maar ze kunnen het niet alleen.

Bekijk de video:

[quads id=1]

Help mee

Deel dit bericht en de video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Andere verhalen

[quads id=1]

Moeder moest drugs verkopen om haar 12 kinderen te voeden

Video – Moeder uit Paramaribo heeft het ontzettend zwaar – 1 voor 12 Suriname

Mijn zoontje Winesh heeft een hersentumor – Radeloze moeder smeekt om hulp – video 1 voor 12 Suriname

Moeder van 6 uit Paramaribo leeft in zeer slechte omstandigheden – video 1 voor 12 Suriname

Alleenstaande moeder uit Paramaribo vreest voor het leven van haar zieke baby – video 1 voor 12 Suriname

Alleenstaande moeder met zieke kinderen heeft het heel erg moeilijk – 1 voor 12 Suriname (video)

Moeder van 4 kinderen moet woning in Suriname per direct verlaten – 1 voor 12 video

Moeder, dochter en 7 kinderen in Suriname worden op straat gezet (1 voor 12 video)

Video – Alleenstaande moeder met 7 kinderen in gesprek met 1 voor 12 ~ Suriname

[quads id=1]