Twee mannen opgepakt in zaak vermiste Surinaamse studente in Nederland – video’s

sumanta bansi

Eindelijk!! Er komt schot in de zaak!

Er zijn onlangs TWEE mannen aangehouden door de politie. Volgens haar moeder zou ze op het moment van haar verdwijning voor de tweede keer zwanger zijn van een getrouwde man. Hij wilde het kind niet.  Een spannende zaak waarvan de waarheid steeds dichterbij komt.

[quads id=1]

Hierbij wederom een belangrijke update omtrent de studente uit Suriname die vermist is in Nederland. De politie denkt dat de destijds zwangere studente is vermoord. Weet de familie waar ze verbleef meer over de zaak? Was het kind misschien van de getrouwde zoon van het gezin? Allemaal raadsels maar de waarheid komt vast wel naar boven. Iemand kan toch niet zomaar verdwijnen? Lees meer in het bericht. Bekijk ook de nieuwe video omtrent de zaak. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Nog een verdachte opgepakt

De politie heeft een tweede persoon opgepakt als verdachte voor de verdwijning van 22-jarige Sumanta Bansi in Nederland. Het gaat om een 63-jarige man uit Hoorn. Dit is mogelijk een lid van de familie bij wie Bansi in 2017 en 2018 woonde, maar de politie wil nog niets zeggen over de identiteit van de man. Wat we wel weten is dat Sumanta tot aan haar verdwijning woonde bij een 63-jarige man, zijn zoon en diens vrouw. Er gaan geruchten dat Bansi zwanger was van de getrouwde zoon. 

[quads id=1]

De politie vermoedt dat het lichaam van Sumanta kort na haar verdwijning is gedumpt in het Robbenoordbos. Daar waren vermoedelijk meerdere personen bij betrokken. Op meerdere plekken in het Robbenoordbos is al eerder vergeefs door politie en militaire veteranen naar haar lichaam gezocht. Bekijk de video met de nieuwe informatie. geef het door aan belanghebbenden.

Bekijk hier de nieuwe video van vandaag:

[quads id=1]


Eerdere berichten en video’s

[quads id=1]

 

Eerdere berichten:

[quads id=1]

Verdachte opgepakt in zaak vermiste Surinaamse studente in Nederland – video’s

https://www.familienieuws.com/2019/06/26/waarom-heeft-niemand-haar-vermissing-aangegeven-meer-over-de-in-nederland-vermiste-studente-uit-suriname-video/

Politie Nederland zoekt vandaag opnieuw naar lichaam vermiste studente uit Suriname (video’s)

23-jarige student Sumanta uit Suriname vermist in Nederland – euro 15.000 beloning (foto’s)

Politie Nederland zoekt naar lichaam vermiste student Sumanta Bansi uit Suriname (nieuwe video’s)

Waar is de verdwenen zwangere studente Sumanta Bansi uit Suriname? – vermist Nederland (video’s)

Grote zoekactie vandaag in Nederland naar lichaam zwangere Sumanta uit Suriname (video’s)

Lees het volledige bericht op nu.nl