Onze brada Caprino Alendy wordt begraven in Paramaribo – foto’s en video’s

Caprino Alendy

De uitvaart van onze brada Caprino Alendy is deze week! De singi bakadina wordt gehouden in het BEP Partijcentrum en de rouwdienst zal plaatsvinden in het KKF gebouw. Teven zijn er elke dag rouwbijeenkomsten thuis bij de overledene in Paramaribo. 

[quads id=1]

Onze brada , voorbeeldige Parlementariër, voormalig vicevoorzitter van het DNA, ex-voorzitter van de BEP en directeur van Mulo Latour te Paramaribo, Caprino Alendy is er niet meer. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden!

[quads id=1]

Video – Bekijk het bericht voor meer informatie. Luister ook naar de bijzonder video statement van VP Ronnie Brunswijk. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familieleden heel veel kracht en sterkte. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan? Bekijk het bericht voor meer informatie en om de gedeelde foto, condoleances en video’s te bekijken

[quads id=1]

Onze brada

Caprino Alendy

is op 6 november 2020 onverwachts overleden. Hij bereikte de leeftijd van 68 jaar

Caprino Alendy

Uitvaart

Op donderdag 12 november 2020 zal er een singi-bakadina/neti worden gehouden in het BEP Centrum en de uitvaart zal vrijdag 13 november 2020 plaatsvinden te Paramaribo. De uitvaart dienst wordt in het KKF gebouw gehouden.

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]

begrafenis Alendy

Bekijk de overige gedeelde foto’s en condoleances. Kijk ook naar de condoleance en statement van onze VP Ronnie Brunswijk.

[quads id=1]

Bekijk nog twee video’s

[quads id=1]