Fietser overleden na aanrijding in de binnenstad van Paramaribo – politie Suriname

fiets aangereden

Wederom een familie in diepe rouw

De 65 jarige Humprey is na een botsing met de 18-jarige Gianny overleden in het ziekenhuis in Paramaribo. Het ongeval vond midden in de stad plaats.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de volledige identiteitsgegevens van het dodelijke slachtoffer. Wij van Familienieuws wensen de nabestaanden heel veel kracht toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende:

Aangereden fietser overlijdt in ziekenhuis. De 65-jarige fietser Humphrey Tjoen is op vrijdag 6 november na te zijn aangereden door een bromfietser aan de Henk Arronstraat in het ziekenhuis overleden.

De politie van het bureau Centrum kreeg op 6 november om 16.00 uur de melding van de aanrijding tussen een fietser en een bromfietser. De wetsdienaren begaven zich naar de locatie en troffen de fietser die niet aanspreekbaar was op het wegdek aan. In kritieke toestand werd de bejaarde fietser per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Kort na aankomst in de ziekeninrichting begaf hij de geest.

[quads id=1]

Volgens verklaring van de 18-jarige bromfietser Gianny P. reden beide rijtuigen over de Henk Arronstraat. Zij kwamen vanuit de Johan Adolf Pengelstraat gaande richting het Onafhankelijkheidsplein. De fietser die uiterst rechts reed, week ter hoogte van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (S.W.M.) uit naar links. De fietser Humphrey werd daarbij aangereden door de bromfietser die op dat moment uiterst links kwam aangereden.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van Humphrey is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De bromfietser Gianny zal worden voorgeleid bij de Hulp Officier van Justitie, waarna het dossier ter zake voor verdere afhandeling zal worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.
Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

[quads id=1]
Coverfoto is een voorbeeldfoto

2 thoughts on “Fietser overleden na aanrijding in de binnenstad van Paramaribo – politie Suriname

Comments are closed.