Danielle Veira uit Suriname is vandaag 50 jaar – video’s

50 jaar
Helpen jullie mee met de felicitaties voor Danielle Veira? Ze is vandaag 50 jaar geworden. Bigie jari.  Ze werd namelijk op 11 november 1970 geboren in Paramaribo. Ze heeft altijd keihard gewerkt en heeft inmiddels een  prachtige CV opgebouwd.

[quads id=1]

Als je hoort “Ga naar die Tequilla party…Doewet” dan denk je aan haar. Bekijk het bericht voor meer informatie over miss Veira. Kijk ook naar wat leuke video’s. Wij van FamilieNieuws wensen haar succes met alles en vele mooie gezonde jaren toe. de felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht

[quads id=1]

De 50-jarige Danielle Veira is een Surinaams militair en bestuurder. Ze heeft de rang luitenant-kolonel. In 2016 kreeg ze de leiding over de Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst die ze met het Bureau Nationale Veiligheid fuseerde tot het Directoraat Nationale Veiligheid. (wikipedia). Zij was 1 van de grote krachten achter het oude Covid-19 team in Suriname

Danielle Veira 

is vandaag 50 jaar geworden

[quads id=1]

50 jaar

Video

Bekijk de video van Tap a bankstel
klik op onderstaande link om hem op Youtube te bekijken

[quads id=1]

[quads id=1]

Bekijk ook wat andere interessante video’s:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

3 thoughts on “Danielle Veira uit Suriname is vandaag 50 jaar – video’s

  1. Hartelijk gefeliciteerd met je jaardag
    Godsrijkste zegen🎉🎉🎉🎉🍰🍰🍸🍸💪🏽💪🏽🙏🏼🙏🏼🌹🌹🌹🌹

  2. Gefeliciteerd Daniela VEIRA. Ga zo door in het leven..hieperde piep hoereeeeee..DOEWET ..HELP JE ZELF DAT IS DER TAAL GEWEEST . HALEEEEEEEYYYYY..

Comments are closed.