Onze allerliefste moeder Hortencia Wiebers is overleden in Nederland – foto’s

moeder Wiebers Nederland

Mama was niet alleen een moeder voor ons maar voor vele kinderen.

Kinderen Clifton, Fernando, Noël en Theresia maken hierbij het trieste bericht bekend dat hun mama Hortencia Wiebers vrij plotseling is overleden in Nederland.

[quads id=1]

De uitvaart zal plaatsvinden in Rotterdam. Bekijk het bericht voor meer informatie en om de overige foto’s en condoleances te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen, haar broers en zussen en alle overige familieleden en vrienden heel veel kracht toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden in Nederland

Onze allerliefste moeder

Hortencia Julienne Wiebers
🙏🏾❤😭

Met pijn in ons hart, maar dankbaar voor de liefde die zij ons bij leven gegeven heeft, maken wij bekend dat op 4 november 2020 onze allerliefste moeder, oma, tante en zus na een kort ziekbed is heengegaan.

Mama was niet alleen een moeder voor ons, maar voor vele kinderen. Voor haar was niets te gek of te veel. Ze was zorgzaam, behulpzaam, liefdevol en respectvol. Daarom weten wij dat zij zeer geliefd was door vele anderen. We zullen haar heel erg missen, maar voor altijd koesteren in ons hart.

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

moeder Wiebers Nederland

[quads id=1]

[quads id=1]

One thought on “Onze allerliefste moeder Hortencia Wiebers is overleden in Nederland – foto’s

Comments are closed.