Mijn man Caprino Alendy is overleden in Suriname – foto’s en video’s

Caprino Alendy

Een voorbeeldige Parlementariër. Voormalig vicevoorzitter van het DNA, ex-voorzitter van de BEB en directeur van Mulo Latour te Paramaribo. Dat was Caprino Alendy. Maar hij was meer dan dat. Hij was ook een geliefde echtgenoot en een gulle papa en een lobi brada

[quads id=1]

Weduwe Linda Alendy – Jajo maakt namens haar gezin het trieste bericht bekend dat haar man Caprino Alendy is overleden.

Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familieleden heel veel kracht en sterkte. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan? Bekijk het bericht voor meer informatie en om de gedeelde foto, condoleances en video’s te bekijken. Geef het bericht door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overdonderd, intens verdrietig en diepgeraakt maken wij het onverwachts overlijden op 6 november 2020 bekend van mijn man, onze vader en grootvader

Caprino Alendy

Hij bereikte de leeftijd van 68 jaar

Caprino Alendy

Bekijk de gedeelde foto’s.

[quads id=1]

Bekijk twee video’s

[quads id=1]