Mijn ex rammelt mijn nieuwe vriend. Ik ben bang – anoniem Paramaribo

ex vriend Paramaribo

Sommige vrouwen leven elke dag met angst

We hebben een brief gekregen van Angela uit Paramaribo. 5 jaren lang werd ze mishandeld door haar ex Bryan, de vader van haar zoontje. Ze was eindelijk van hem af en kreeg een nieuwe vriend. Daar was haar jaloerse ex niet blij mee. De mishandelingen begonnen weer en hij mishandelde zelfs haar vriend. Hij bepaalt haar leven en houdt alles van haar in de gaten.

Ze kan nergens terecht. Ze heeft dringend advies nodig want ze is bang dat het uit de hand gaat lopen. Hoe kom je af van zo een geobsedeerde ex? Wat kan Angela doen?  Lees haar wrede brief. Geef het door aan anderen, wellicht hebben zij goed advies voor haar voordat ze ondoordachte dingen gaat doen. Of voordat hij gekke dingen doet

1 kind samen

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Angela en ik heb dringend advies nodig want ik sta op het punt om hele erge dingen te doen. Ik draai door. Ik wil mijn ex doodmaken. Reden waarom. Hij heeft mijn relatie verpest. En nu beheerst hij mijn hele leven. Ik wil van hem af! Ik ben nu al een jaar uit elkaar met mijn ex. Die man heeft me vanaf dag 1 gerammeld.  Ik ben 5 jaar met hem geweest en we hebben 1 kind.

Ik ben nu bijna een jaar zonder hem. Het ging goed. Vanwege het feit dat hij ondanks alles een goede vader is, ben ik genoodzaakt hem regelmatig te zien. Hij komt die jongen vaak halen. Voor de deur. Alles ging goed, hij zorgde goed voor die jongen en zelfs voor mij. Ik kreeg ongeveer een half jaar na de relatie een nieuwe vriend. Hij wist het niet. Ik wist dat hij jaloers zou zijn.

Nieuwe vriend

De ellende begon een paar maanden geleden. Bryan zou die jongen ophalen. Hij was laat en ik moest naar les. Toevallig was mijn nieuwe vriend bij me. Ik heb die jongen toen even bij hem gelaten. Hij is 3 jaar. Echt, die vader was laat en ik moest dringend naar les. ( ik weet nu dat ik het nooit moest doen, liever had ik hem meegenomen). Dus ik dacht ik laat hem met die vriend van me. Wel hij heeft die vriend van me vreselijk mishandeld vlak in mijn huis. Voor die jongen. Hij vroeg hem wie hij was en mijn vriend zei hem dat hij mijn nieuwe partner was. Ik nam hem dat wel kwalijk. Goed. Hij heeft het geweten. Mijn ex maakt geen grappen. Zijn hersenen blokkeren als hij boos is.

Toen is hij naar mij toe gereden op les en heeft me daar voor al die mensen mishandeld. Ze hebben de politie gebeld. In de avonduren was hij weer vrij en is weer naar mijn huis gekomen om te komen vechten. Mijn vriend was er gelukkig niet. Maar ik was vreselijk bang. De politie kwam weer.

Angst

Het was even rustig. Mijn vriend besloot om niet meer bij me te komen als die jonge thuis was. Ik vond het ook goed want ik weet waar mijn ex toe in staat is. Ik leefde elke dag met angst. Ik wist dat dit zou gebeuren als ik een vriend had. Daarom had ik niets gezegd. Het was een paar weken rustig. Maar toen ik met mijn vriend een dagje aan het wandelen was kwamen we Bryan tegen. Die man liep nota bene met een dame hoor. Ik ken die dame niet eens maar ineens kwam ze me vragen waarom ik haar met schele ogen aankeek. Ik wist niet waarom ze dat zei want juist probeerde ik die mensen te ontwijken. Mijn vriend wilde al gelijk weggaan maar het was al te laat Mijn ex zat hem weer op zijn nek.

Midden in de stad hebben die twee gevochten terwijl die dame met mij probeerde te vechten. Het gekke was dat mijn ex die dame van me aftrok en haar begon te rammelen. Ik keek ervan op. Maar mijn vriend heeft het om die reden dezelfde avond uitgemaakt. Hij beweert dat mijn ex en ik niet klaar zijn met elkaar en dat we het maar samen moeten uitvechten. Hij vond ook dat ik met schele ogen keek naar die dame. Dat is helemaal niet waar. Hij zei me dat ik gewoon jaloers was. Maar hij weet niet dat ik bang was. Ik heb hem laten gaan want die spanning was te veel. Hij kon me toch niet beschermen tegen Bryan.

Rustig

ex vriend Paramaribo

Maar wat moet ik nu. Ik ben nu alleen. Mijn ex komt wanneer hij wil die jongen halen. Hij geeft me geld. Niet om mij maar voor die jongen. Alles is rustig. Omdat ik precies doe wat hij wil. Gewoon omdat ik geen ruzie wil. Als hij komt, wil hij perse binnenkomen om te kijken wie allemaal in dat huis is. Terwijl niemand bij me komt. Als hij die jongen belt moet ik soms video aandoen alleen zodat hij weet dat ik alleen ben.

Ik weer het jullie, ik heb niets meer met die man, maar hij beheerst mijn leven. Ik voel me als zijn slaaf. Hij maakt wel geen brutaliteit met me, dus hij vraagt me niet om met hem te slapen. Of iets dergelijks. Maar hij ziet me gewoon als zijn bezit. Hij zegt me ook dat ik nooit meer een man ga kunnen nemen zolang die jongen van ons klein is. Hij gaat die man doden. En ik geloof hem. Wat ik gezien heb wat hij gedaan heeft met mijn vriend. Ik zelf ben bang om een vriend te nemen.

Ik wil wel een vriend

Maar wat nu dan? Kijk ik ben in de avonduren helemaal alleen. Niemand komt bij me door die corona. Ik wil wel een vriend maar ik ben zo bang. Ik ben al met een dame van de politie in gesprek, maar ze kunnen niets doen. Ik moet aangifte doen. Maar ik ben bang. Wat gaat er gebeuren als ik aangifte heb gedaan of als ik een verbod aanvraag? Al sluiten ze hem op. Hij komt toch weer vrij. Bryan heeft niets te maken met straatverbod. Hij komt me gewoon in mijn huis rammelen als hij wil.

Ik heb broers en een moeder. Ze hebben nooit geweten dat mijn ex deze dingen doet. Integendeel. Ze houden nog steeds van hem. Hij gaat vaak bij ze langs met die jongen. Een keer had ik schrammen op mijn lijf en mijn broer vroeg me wat er was. Ik heb iets gelogen. Niemand weet wat hij met me doet. Alleen mijn zoontje, mijn exvriendje, de politie en de mensen op straat en in de buurt. Vaker kwam politie bij ons.

Nieuwe liefde

Ik dacht eindelijk een vriend te hebben maar kijk nu. Hij rammelt zelfs mijn nieuwe liefde. Sinds hij weg is, is Bryan wel veel minder agressief. Hij is gewoon jaloers dus. Hij wil mijn leven bepalen.

Kunnen jullie me misschien advies geven? Hoe kom ik af van zo een man. Hij helpt me met die jongen. Moet ik dat geld dan niet meer aannemen. Dat zegt de dame bij de politie. Maar het is toch zijn kind? Zonder dat geld van hem kom ik niet uit. Ik ben in een huurhuis. Hij betaalt het nog steeds. Euro’s. Niet voor mij, maar om zijn zoontje. Soms wil ik hem maar aan zijn vader geven dan ben ik klaar. Dan ben ik van hem af. Ik ben bang dat ik nooit van hem af ga zijn. Pas als hij dood is misschien.

Vluchten?

Dan soms wil ik die jongen pakken en vluchten. Maar naar waar? Ik ben radeloos. Ik zeg het jullie ik ben moe. Ik ben niet vrij. Ik ben altijd bang dat hij voor de deur staat. Hij doet nu niets, maar wat als hij ineens boos is. Of denkt dat er een man bij me is gekomen? Ik heb zenuwen. Ik schrik van alles.

Hoe kan het dat deze man mijn hele leven bepaalt? Hoe komt dat? Wat heb ik fout gedaan? Ik heb altijd alles voor hem gedaan. Ik heb al die klappen, schelpartijen en vernederingen geaccepteerd. En heel raar tegelijkertijd behandelde hij mij als een queen, echt. Ik kan het bijna niet uitleggen. Ik dacht altijd: Hij houdt van me. Maar dat is het ook. Hij houdt geobsedeerd veel van mij. Op een ziekelijke manier. Tot nu toe. Hij maakt me liever dood dan dat ik een andere man neem. Hij is een dictator.

Hij sluipt gewoon op mijn erf. Hij kent die honden, dus die honden blaffen nooit als hij komt. Hij staat soms ineens voor het raam naar me te gluren. AUB. Ik leef niet prettig zo

Het is erg. Wat moet ik doen? Graag advies.

Angela

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw anonieme verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** U kunt hieronder reageren op dit anonieme verhaal!
Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

5 thoughts on “Mijn ex rammelt mijn nieuwe vriend. Ik ben bang – anoniem Paramaribo

  1. Vraag de almachtige god vergevenis en voor beteren dagen, en je moet de politie ook op de hoogte stelle, je kon ook ergens anders met j nieuwe vriend gaan wonen toch, en geen contact met hem meer te hebben , dan zoek j ook een ander werk, en een andere plaats waar j door lessen kan volgen, zodat hij niet weet waar j bent of woon, denk goed na voor een betere keus!

  2. De wet v kosmische rechtvaardigheid zal zegevieren, hij mag oppassen uit is uit.
    En doordat je hm de kosten laat betalen verzwak je jouw positive. Praat ht uit mt hm en neem drastisch afstand.

  3. je vriend moet een huis voor je huren en de zorg van die jongen. vertel aan je fam wat er speelt

  4. nou omdat hij jouw huur betaald en de meeste dingen nog voor je doet, daarom doet hij dat met je.. hij is zowizo heel fout bezig.
    Maar geen enkel man die de huur en de meeste zorg nog op zicht neemt,zal dat willen accepteren..je kan onmogelijk een ander man in dat huis brengen terwijl hij dat nog voor je betaald.. hij ziet jou nog als zijn bezit omdat hij voor de meeste dingen zorg.. het beste is dat jij gewoon voor een poosje bij je moeder gaat blijven of neem een apartement die jij zelf kan betalen..

Comments are closed.