Home Redactie

Man neergestoken door 18-jarige vriendin in Paramaribo- politie Suriname

Alweer!! De 18-jarige Dayanara heeft Romario neergestoken. Ze stak hem in zijn rug en vluchtte weg

De 18-jarige vrouw uit Paramaribo was de mishandeling van haar vriend zat vandaar dat ze hem in zijn rug stak. Ze is aangehouden voor poging tot moord. Lieve mannen. De vrouwen pikken het niet meer! Blijf af van jouw vrouw!!! Lieve vrouwen. Als je man jou slaat….loop weg. Ga naar de politie of zoek hulp. Geef het door aan anderen.

18-jarige vrouw steekt partner in zijn rug. De 18-jarige Dayanara P. is op zondag 8 november door de politie van het bureau Nieuwe Haven aangehouden voor onder andere poging tot moord; poging tot doodslag en zware mishandeling. Zij is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, na overleg met het Openbaar Ministerie.

De politie van het bureau Centrum kreeg de melding dat er op een adres in het werk ressort een man in zijn auto was aangetroffen met steekverwondingen aan het lichaam. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek. Het bleek te gaan om het 25-jarige slachtoffer Romario T. De man was op dat moment niet aanspreekbaar. Hij werd met de ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp voor het verkrijgen van medische hulp.

Naderhand wees het onderzoek uit dat het slachtoffer op een locatie aan de Drambrandergracht, met een scherp voorwerp door zijn partner is verwond. Hierna stapte het slachtoffer in zijn voertuig en reed richting de binnenstad. Het verdere onderzoek werd overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven.

Het politioneel onderzoek wees uit dat het slachtoffer door zijn 18-jarige partner is verwond. Deze verdachte werd opgespoord en aangehouden. Dayanara verklaarde aan de politie dat haar vriend Romario haar tot twee keren toe heeft mishandeld. De tweede keer werd zij aan de Drambrandersgracht door haar vriend geslagen. Daarbij heeft zij op een onbewaakt moment Romario, met scherp voorwerp, in zijn rug gestoken. Dayanara stapte in een taxi en probeerde weg te komen. Een oplettende burger reed de auto waarin de verdachte zat klem. De moedige burger hield de taxichauffeur voor dat de vrouw kort te voren een strafbaar feit had gepleegd. Intussen was de politie ingeschakeld en kon de vrouw worden aanhouden.

Het scherpvoorwerp waarmee zij haar partner in de rug stak, gooide zij in een vuilniscontainer. Op haar aanwijzing gelukte het de wetsdienaren om het voorwerp te achterhalen. Het slachtoffer Romario is ter verpleging in de ziekeninrichting van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo opgenomen. Volgens de behandelende arts zal er operatief worden ingegrepen.

Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van het bureau Nieuwe Haven.

6 REACTIES

  1. T moment een man zijn handen op tilt om te slaan baka hem gelijk in zijn ka gezicht hij doet het nooit meer deze woorden heb ik van me pa geleerd en als hij toch door gaat kap zijn ka handen weg en loesoe hij slaat nooit meer een vrouw

  2. Ach zijn kleine domme meisjes die domme kansen nemen want een vrouw zou zo een stap niet nemen maar zijn die dommies tjing dot meid

  3. Ze moeten deze Jongedame cq vrouw in vrijheid stellen ze kwam voorzichzelve op geen enkele Man heeft het recht niet om een vrouw te slaan als het leven niet gaat zoals je wilt(bepalen) neem of zoek een ander anders kom je zelf in de problemen ik hoor al bepaalde personen denken booi a vrouw fu mi werede nou sommige mannen zijn ook niet achter maar geloof me zelfbeheersing is geen schande het houd je uit Problemen

  4. Ja mang vrouwen opgepast met die mannen gaan jullie direct nr de politie oen no poti oeng srefi ini begi probleem.je ziet ht nu ze was de mishandeling al zat dus hft ze opgetreden mannen zyn wy vrouwen jullie slaaf zyn wy vrouwen jullie fongfong tiki manengre oeng teki wang harde les no naki.uma maar taki want jullie gaan ht zelf mee maken dus wees alert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.