Jonge man dood na ruzie in Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo

Waar gaat dit heen???

De 36-jarige Orson, ook bekend als Warrior, is overleden in Paramaribo! Hij is doodgestoken na een ruzie met Leon. Leon stak Orson precies in zijn borst. Hij overleed ter plekke. Leon is inmiddels opgesloten!

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent de dodelijke steekpartij en voor de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende:

Dodelijke steekpartij te Abra Broki. De 36-jarige Kastiel Orson is op zaterdagavond 7 november, bij een steekpartij, om het leven gekomen. De steekpartij deed zich voor op de kruising van de Calcutta- en de Hermansteinbergstraat.

[quads id=1]

De politie van het bureau Nieuwe Haven en de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding van het Command Center de plek van het gebeurde aan. Het levenloze lichaam van Kastiel werd ter plaatse aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van hem vast.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de 42-jarige Leon D. alias “Domme” of “Ojo ” in een gevecht verwikkeld was geraakt met het slachtoffer Kastiel. Bij die gelegenheid haalde Leon een scherp voorwerp te voorschijn en stak Kastiel daarmee in zijn borststreek. Na het strafbaar feit te hebben gepleegd, verliet de verdachte de plaats van het delict.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van Kastiel is in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen. De verdachte Leon D. meldde zich op zondag 8 november aan op de afdeling Kapitale Delicten, na te zijn ontboden. Hij geeft toe het strafbaar feit te hebben gepleegd. Het scherpvoorwerp waarmee het slachtoffer Kastiel om het leven is gebracht, is nog niet achterhaald.

De verdachte Leon D. is na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

[quads id=1]