Video’s uitvaart basketballer Reggy Mettendaf in Paramaribo

reggy Mettendaf

De uitvaart van de in Nederland overleden Reggy Mettendaf heeft plaatsgevonden in Paramaribo

Live video – Special voor de mensen in Nederland en Suriname, die er graag bij wilden zijn, is er een live streaming. U kunt hem hier bekijken. Geef het door aan een ieder zodat ze er ook ‘bij kunnen zijn’.

[quads id=1]

De top basketballer uit Suriname overleed 2 dagen na zijn 50ste verjaardag. Een groot verlies, vooral voor zijn basketbal maatjes van Yellow Birds. Bekijk het bericht om de video van de uitvaart te bekijken en bekijk ook de eerder gedeelde foto’s en condoleances. Een groot verdriet voor zijn gezin, vrienden en alle overige nabestaanden. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan. Rust zacht Reggy…je bent thuis…

[quads id=1]

Reggy Mettendaf

Geboren 22-10-1970
Overleden 
24-10-2020 in de leeftijd van 50 jaar

Met groot verdriet, maar ook vervuld van mooie herinneringen, delen wij u mee dat Reggy Mettendaf op 24 oktober 2020 is overleden. Met liefde heeft hij voor ons geleefd en gezorgd & te vroeg heeft hij ons verlaten mijn lieve man, onze zorgzame vader, broer en oom, een dierbare vriend.

De uitvaart van Reggy heeft plaatsgevonden te Paramaribo. Bekijk hier onder de live streaming en geef het door aan belanghebbenden.

Kijk naar de live uitzending

[quads id=1]

Gaat de video niet open? Klik op de volgende link: live uitzending via YouTube Surinamelivestreaming bekijken
Overige video’s

Bekijk een mooie condoleance van Terence Oosterwolde

[quads id=1]

[quads id=1]

Lees ook:

In Nederland overleden Reggy Mettendaf wordt in Suriname begraven – foto’s en video

50-jarige basketballer Reggy Mettendaf is overleden – Suriname Nederland – foto’s en video