Video – Een bericht voor de veroorzaker van de dood van mijn moeder in Paramaribo

mijn moeder Richel

‘We hebben onze moeder begraven. Ze ligt op de RK begraafplaats in Paramaribo. Als je wilt kun je naar haar graf gaan en haar om vergiffenis vragen.’

Mijn moeder is door jou aangereden in Paramaribo. Je hebt haar in hulpeloze toestand achtergelaten. Heel wreed. Ze is overleden. Ik, als zoon, heb weer een brief voor jou geschreven. Je mag weten dat we mama hebben begraven. Je kunt de video ervan bekijken. Misschien, heel misschien, heb je toch een hart en meld je je alsnog bij de politie.

[quads id=1]

Mevrouw Richel, moeder van 4 kinderen is aangereden. De chauffeur heeft haar op de weg achtergelaten zonder zich om haar te bekommeren. Ze is in het ziekenhuis overleden. Lees de hartverscheurende brief voor de chauffeur. Geef het door aan iedereen zodat hij/zij zich het kan lezen. Bij deze wensen wij van FamilieNieuws de kinderen en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies. Hopelijk kunnen ze het een plekje geven. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Mijn brief

Mijn bericht voor de veroorzaker van de dood van mijn moeder

Ik wil graag het volgende doorgeven aan de doorgereden autobestuurder. Beste persoon, die nu hoofdverdachte is bij de Politie. Ik heb een mededeling naar jou toe. Ik zal maar geen u tegen je zeggen, gewoon omdat je het helemaal niet verdient bij mij & ook niet bij de overige familieleden van mijn moeder:

[quads id=1]

Richel Selma Ingrid Pichotte

Geboren 28-09-1949  Overleden 23-10-2020

mijn moeder Richel

Heer of mevrouw, ik wil je het volgende laten weten: Mijn moeder heeft inmiddels een hele waardige begrafenis gehad  op 5-11-2020 & ze lag ook heel vredig in haar kist. Ze is op de  R.K begraafplaats ten aarde gelegd. Misschien, als het ooit op je geweten zal werken, zou je haar graf willen zien & haar om vergiffenis willen vragen. (je kunt haar naam opvragen of je kunt haar graf zelf gaan zoeken)

Camera’s

Verder weet ik niet of je eraan hebt gedacht dat er camera’s in de omgeving aanwezig zijn waar het ongeluk zich heeft voorgedaan. Wij wachten rustig af op het onderzoek van de politie.

[quads id=1]

Ik, als kind van mijn moeder, ben kapot van jouw handelingen: Het doet mij heel wat dat je haar in hulpeloze toestand heb achtergelaten, je hebt geen vinger uitgestoken om haar te helpen. Ik wil je dit laten weten: Als ze niet was aangereden door jou, had ik haar misschien nog steeds bij mij. Stel je eens voor. Ik weet niet of je nog een moeder hebt, maar stel je voor. Je hoort dat ze is aangereden en dat de chauffeur haar in hulpeloze toestand heeft achtergelaten op het wegdek. Denk daar eens over na. Misschien zal je dan pas beseffen hoe het aanvoelt & wat het is. En wat je ons hebt aangedaan.

Heb je een geweten?

Maar, ik klop het af, indien je nog een moeder in leven hebt. Ik wens je niets toe. Ik wens dit niemand toe. Ik weet niet wat de reden is waarom jij je nog niet bij de politie hebt aangemeld, maar dat laat ik voor jouw geweten.

Wat Onze Schepper doet is goed en welgedaan!

Video

[quads id=1]

Hieronder een video van een deel van de uitvaart. Je mag het bekijken:

~ Haar zoon ~

Lees ook:
Mijn moeder is dodelijk aangereden in Paramaribo – chauffeur is doorgereden