Politie lost schoten nadat man in djokkie de straat op vlucht in Paramaribo

man politie

Fabian heeft zijn vriendin, de moeder van zijn kind vaker mishandeld. Waarom zijn sommige mannen zo. Kun je niet gewoon je vrouw afblijven?

Hij verzon een smoes om de moeder van zijn kind, die hij deze week al eerder mishandeld had, naar zijn huis te lokken en ze trapte erin. Hij heeft haar weer afgetakeld.

[quads id=1]

Toen de politie hem kwam halen vluchtte hij in zijn djokkie de straat op. De politie was genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd.

Politie Suriname schreef

[quads id=1]

‘Don’ ingesloten voor meervoudige mishandeling vriendin. De politie van het bureau Flora heeft op maandag 2 november de 31-jarige Fabian S. alias ‘Don’ ingesloten. Deze verdachte heeft binnen één week tot twee keren toe zijn levenspartner waarmee hij een kind heeft verwekt, mishandeld.

Tweede mishandeling

De bekende van de politie ‘Don’ wist zich bij de eerste mishandeling uit handen van de politie te houden. Na de tweede mishandeling deed de vrouw wederom aangifte tegen Fabian. Bij het opmerken van de politie voor de woning vluchtte de verdachte die slechts in zijn ondergoed gekleed was, via een achter deur weg. Hij werd achterna gezeten door de politie die genoodzaakt was een waarschuwingsschot te lossen.

Een smoes

[quads id=1]

Dit bracht ‘Don’ ook niet op andere gedachten. Het gelukte de politie om deze verdachte enkele straten verwijderd van zijn woning aan te houden en over te brengen naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de vrouw en haar vriend niet samen wonen. Door een smoes te verzinnen dat hun zoon ziek was, wist hij de vrouw de tweede keer in zijn omgeving te krijgen.

Ze werd weer afgetakeld

[quads id=1]

De vrouw deed het adres aan en merkte op dat het verhaal niet op waarheid berustte. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee en de vrouw werd wederom door ‘Don’ afgetakeld.
De verdachte is meermalen voor soortgelijke gepleegde strafbare feiten ingesloten.

One thought on “Politie lost schoten nadat man in djokkie de straat op vlucht in Paramaribo

Comments are closed.