5 nieuwe besmettingen in Suriname – Video Geen wekelijkse persconferenties meer

Er zijn vandaag weer 2 nieuwe besmettingen bijgekomen in Nickerie en 3 in Wanica

Er zijn vandaag 36 testen gedaan en daaruit zijn 5 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 36 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video – De wekelijkse persconferenties gaan niet meer door. Minister Amar Ramadhin legt uit waarom. Bekijk de video en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Wekelijkse persconferenties

[quads id=1]

Het outbreak management team heeft de wekelijkse covid-19 persconferenties in de congreshal voorlopig stopgezet.  De aanleiding hiervoor is de flinke daling van het aantal besmette gevallen in Suriname. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zegt dat de samenleving via andere kanalen op de hoogte zal worden gehouden over de Covid-19 pandemie die ook ons land treft.

Video

Bekijk hier de video van de STVS waarin de minister uitlegt waarom de wekelijkse persconferenties niet meer doorgaan.

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland