Video’s – Onze vriendin Denise Anson is overleden – Huize Ashiana Paramaribo

Denise Anson

Ik bedank jou voor die lach, een kus, een omhelzing, een luisterend oor, een ijskoude Parbo bier en die lekkere roti. Maar treur niet om mij ik ben nu vrij

De woorden van Denise Anson. Een bekend gezicht voor de mensen die regelmatig Huize Ashiana te Paramaribo bezoeken. Als je Denise zag werd je begroet met een prachtige smile. De vriendelijke en opvallende Denise is er niet meer. Ze is 61 jaar geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om haar overige woorden te lezen. Vanavond is er een Bakana singi. Bekijk het bericht voor meer informatie kijk ook naar de vele foto’s en hele bijzondere video’s van Denise. Geef het door aan belanghebbenden. Denise…je gaat gemist worden.

[quads id=1]

Denise schreef: Treur niet om mij want ik ben nu vrij.. Ik volg het pad dat God voor mij heeft gekozen. Ik pakte zijn hand, toen hij mij riep. Ik keerde alles de rug toe en verliet alles. Ik kon niet langer blijven om te lachen, te huilen en lief te hebben. Ik vond rust aan het einde van de dag. Als mijn afscheid een leegte achterlaat, vul het dan met onze herinneringen. Familie, vriendschappen, een lach, een kus, een omhelzing, een luisterend oor, een ijskoude Parbo bier/lekkere rotie, deze dingen zal ik ook missen. Wees niet verdrietig. Ik wens je het allerbeste in jou/jullie leven.

Mijn leven is af

Ik heb genoten van gezelschap van familie & goede vrienden, vrijwilligers, goede tijden, de aanraking van een dierbare, of praatje met wie dan ook. Ik heb altijd steun ervaren van mensen zowel in Suriname, als Nederland op welke wijze dan ook. Mensen die mijn leven draaglijk maakte. Deze mensen wilde ik extra bedanken. Misschien lijkt mijn tijd maar al te kort, verlengd het niet met overmatig verdriet. Wees blij voor mij, mijn lichaam wilde niet meer. Mijn leven werd een lijden en nu ben ik dankbaar dat God mij heeft verlost. Sterven op aarde is geboren worden in de hemel.

[quads id=1]

Denise Gisela Magdalena Anson

Denise Anson Ashiana Paramaribo

Geboren 22 januari 1959

Overleden 31 oktober 2020 te Huize Ashiana in de leeftijd van 61 jaar

Bakana singi is op zondag 8 november 2020 van 1700 uur tot 1900 uur bij Mortuarium van Huize Ashiana.

Uitvaart

Afscheid op maandag 9 november 2020 in Ashiana (mortuarium) 13 uur tot 1400 uur

Daarna vertrekt de stoet naar Pandit Jagdew Crematorium. De dienst start om 1500 uur. Daarna zal de crematie plaatsvinden.

Gelieve de Covid-19 protocollen in acht te nemen.

Lieve Denise, we zullen je aanwezigheid erg missen.

Namens
Helen van Huut-Hahn
Ivy Lo Wong-Hahn
Roeki en gezin
Ryan en gezin
Wonne Ravales & gezin
Margriet Romun & gezin
Ainie Abdoel & gezin
Jacinthia Rampersad
&
Bert Dols & gezin

[quads id=1]

Bekijk de bijzondere video’s van Denise

One thought on “Video’s – Onze vriendin Denise Anson is overleden – Huize Ashiana Paramaribo

  1. Lieve Denise. We hebben zo vaak samen aan je bed gezeten. Gesproken en veel dingen gedeeld. Je bent er niet meer, Ik ga je lach misen, Ik ben ontzettend blij met de gedeelde video’s en foto’s. Ik zal ze koesteren. Is fijn om je stem weer te ‘horen’ na zoveel maanden. Rust zacht lieverd, doe je de groetjes aan mijn oma Koosje?
    Lobi van je naamgenoot: Denise

Comments are closed.