Verdachte opgepakt in zaak vermiste Surinaamse studente in Nederland – video’s

Nederland Suriname

Sumanta Bansi was mogelijk zwanger van de getrouwde man bij wie ze inwoonde

Hierbij een belangrijke update omtrent de studente uit Suriname die vermist is in Nederland. Er is iemand aangehouden. Een man uit Nederland. De politie denkt dat de destijds zwangere studente is vermoord. “De recherche doet onderzoek naar de rol die verdachte mogelijk heeft gespeeld in deze zaak.”

[quads id=1]

Het is al langer dan 2 jaar geleden dat zij voor het laatst gezien is. Ze was toen net zwanger. Haar moeder vertelde de media dat het kind van de getrouwde man was bij wie ze inwoonde. Ze was eerder zwanger van hem. Haar verdwijning is een groot mysterie geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Bekijk ook de eerdere berichten en video’s.

[quads id=1]

Verdachte opgepakt

De politie heeft een verdachte opgepakt in het onderzoek naar de verdwijning van de destijds 22-jarige studente Sumanta Bansi. Het gaat om een 34-jarige man uit Rijswijk. Dat heeft Nu.nl geschreven. De uit Suriname afkomstige vrouw die in Amsterdam studeerde, wordt inmiddels meer dan twee jaar vermist.

[quads id=1]

Rol van de verdachte

De politie denkt dat de destijds zwangere studente slachtoffer is geworden van een misdrijf. “De recherche doet onderzoek naar de rol die verdachte mogelijk heeft gespeeld in deze zaak.”

Zwanger van getrouwde man

[quads id=1]

Bansi’s moeder vertelde aan De Telegraaf dat haar dochter zwanger was geworden van de getrouwde man bij wie ze inwoonde. Ze weigerde een abortus te laten uitvoeren. Bij een eerdere zwangerschap werd ze wel overgehaald om een abortus te ondergaan.

In de afgelopen tijd hebben onder meer in het Robbenoordbos zoekacties plaatsgevonden, maar haar lichaam is nog niet gevonden. Wat voor relatie de opgepakte man met Bansi had, wordt in verband met het lopende onderzoek niet bekendgemaakt. De aangehouden man is een familielid van het gezin B. in Hoorn waar Sumanta destijds woonde, meldt een bron in de directe omgeving van de familie aan De Telegraaf.

Eerdere berichten en video’s

[quads id=1]

[quads id=1]

Eerdere berichten:

[quads id=1]

https://www.familienieuws.com/2019/06/26/waarom-heeft-niemand-haar-vermissing-aangegeven-meer-over-de-in-nederland-vermiste-studente-uit-suriname-video/

Politie Nederland zoekt vandaag opnieuw naar lichaam vermiste studente uit Suriname (video’s)

23-jarige student Sumanta uit Suriname vermist in Nederland – euro 15.000 beloning (foto’s)

Politie Nederland zoekt naar lichaam vermiste student Sumanta Bansi uit Suriname (nieuwe video’s)

Waar is de verdwenen zwangere studente Sumanta Bansi uit Suriname? – vermist Nederland (video’s)

Grote zoekactie vandaag in Nederland naar lichaam zwangere Sumanta uit Suriname (video’s)

Lees het volledige bericht op nu.nl