Oplichtster Jennelien Bosoe uit Paramaribo opgesloten – politie Suriname

oplichtster politie

Deze vrouw uit Paramaribo wist maandenlang uit de handen van de politie te blijven. Ze zou gevlucht zijn naar het binnenland.  Maar ze is inmiddels opgepakt. Geef het door aan een ieder want zoeken is niet meer nodig. Bosoe, die zich ook uitgaf als Linger, heeft meerdere personen benadeeld.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent haar criminele activiteiten.

Jennelien Bosoe aangehouden door politie. De 33-jarige verdachte Jennelien Roraima Bosoe, van wie er in de maand juli dit jaar opsporing in de media door de procureur generaal was gelast, is op maandag 26 oktober door manschappen van de afdeling Fraude opgespoord en aangehouden.

[quads id=1]

Tegen Bosoe, die zich ook uitgaf als Linger, hebben meerdere personen aangifte van oplichting en verduistering gedaan.
Zij hield haar slachtoffers namelijk voor dat zij in de positie verkeerde om hen aan een goedkope woning te helpen, hetgeen achteraf niet het geval bleek te zijn. Ze heeft op deze manier een aantal personen voor grote geldbedragen in Surinaamse dollars benadeeld.

[quads id=1]

Eerdere opsporingen van Bosoe hadden niet het gewenste resultaat opgeleverd, omdat zij volgens informatie naar het binnenland was uitgeweken. Dit nadat enkele benadeelden bij haar woonadres aandeden, teneinde haar om rekenschap te vragen. Bosoe is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekeringgesteld. Haar aanhouding is intussen met 30 dagen verlengd.

[quads id=1]

oplichtster politie