Breaking Nieuws. Biden heeft gewonnen! Hij wordt de nieuwe president van Amerika – video

Amerika verkiezingen

Trump is straks geen president meer! Biden wordt de nieuwe president van Amerika. Dat heeft de CNN zojuist bekend gemaakt. Er is wederom geschiedenis geschreven want Vice president Kamala Harris is de EERSTE vrouwelijke EN de EERSTE zwarte VP van Amerika

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws feliciteren hen met hun overwinning. Zijn jullie blij dat dit team heeft gewonnen of was Trump toch beter voor Amerika? Joe Biden wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten.

[quads id=1]

Hij heeft gewonnen nadat hij de vereiste 270 stemmen had verzameld. Die waren namelijk nodig om de wedstrijd definitief te winnen. De overwinning van zaterdag in Pennsylvania leverde Biden 20 stemmen op, wat hem tot 284 stemmen bracht.

[quads id=1]

Biden liep vrijdag voor het eerst voor op president Trump in Pennsylvania en breidde zijn voorsprong gestaag uit gedurende de dag en van de ene op de andere dag. Vrijdagavond zei Biden dat hij en Kamala Harris – die de hoogste vrouw wordt die ooit een kantoor in de VS heeft gewonnen – op weg waren om ‘deze race te winnen’.

[quads id=1]