16-jarige moeder steekt 25-jarige vriend dood in Paramaribo – politie Suriname

5

Hierbij het officiële politiebericht omtrent de dodelijke steekpartij in Paramaribo. De 25-jarige Andrew is doodgestoken door een 16-jarige moeder. De jonge vrouw heeft een kind met het slachtoffer

De jonge moeder heeft verklaard dat het een vergissing was. Bekijk het uitgebreide officiële politiebericht om te lezen wat er is gebeurd. Bekijk ook de identiteitsgegevens van het slachtoffer. De jonge dame is aangehouden.

politiebericht

Dodelijke steekpartij te Charlesburg. De politie van het bureau Munder trof de 25-jarige Pascal Mac-Andrew in de middag van donderdag 5 november dood aan in een woning aan de Oude Charlesburgweg. Het lijk van Pascal vertoonde een steekverwonding, waarbij een deel van een scherp voorwerp vast zat in het lichaam. Het vermoeden bestond direct bij de politie dat de jongeman om het leven moet zijn gebracht.

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Pascal vast. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.
Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer door de 16-jarige verdachte A.A. is neergestoken. Zij is vermoedelijk de partner van Pascal en uit die relatie is er een kindje van ongeveer één jaar oud.

Volgens verklaring van de verdachte dacht zij dat het om een inbreker ging die de woning binnendrong. Aangezien de woning, niet van elektriciteit is voorzien en pik donker was, greep zij naar het scherpvoorwerp en zwaaide daarmee de eerste keer in de richting van de onbekende man. Op een gegeven moment werd zij ter hoogte van de badkamer door het slachtoffer gegrepen en bij die gelegenheid bracht de vrouwelijke verdachte Pascal een fatale steek in zijn borststreek toe.

Na het feit te hebben gepleegd, verliet A.A. samen met haar kindje de woning. Later op de dag maakte zij contact met een buurtbewoner, waarbij zij aangaf dat er vermoedelijk een inbreker de woning was binnen gedrongen. Naar aanleiding daarvan ging de buurtbewoner op het adres en trof het levenloos lichaam van Pascal in een plas bloed aan. De politie werd gelijk ingeschakeld.

Het deel van het scherp voorwerp is hangende het onderzoek in beslag genomen. De 16-jarige verdachte A.A. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Gezien haar jeugdige leeftijd is zij ondergebracht in het Opa Doelie Doorgangscentrum. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten.

5 Comments

  1. Ze is 16. Hij is 25. Haar baby is 1 jaar zo ze was zwanger toen ze 14 was en hij was 21. Wie weet hoeveel emotionele trauma ze in haar korte leven heeft moeten doorstaan. Sad

  2. Er heeft een worsteling plaatsgevonden voor de steekpartij, ik ga er vanuit dat hij iets gezegd heeft, zij zelf zijn stem en het gevoel van zijn lichaam toch doorhebben toen hij haar vastgreep bij de badkamer.

  3. Wat mij al opviel waren de leeftyden van beide mensen 25 on 16. Verder zal ht onderzoek breedvoerig uitwijzen wat er percies gebeurt is.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.