0 nieuwe besmettingen in Paramaribo – Video openbare feesten in Suriname?

 “We mogen niet feesten, maar hoe komt het dat er laatst een Halloween event in Suriname was? Mag dat wel? Hebben ze wel een vergunning daarvoor gekregen?” 

Er zijn vandaag 2 nieuwe besmettingen bijgekomen. Beiden komen uit Wanica. Paramaribo heeft nul nieuwe besmettingen. Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video –  Er worden hier en daar nog steeds feesten gegeven en men vraagt zich af of het wel legaal gebeurt. Krijgen die mensen een vergunning? Nee! Er worden GEEN vergunningen verleend voor openbare feesten. Alle feesten zijn vanaf maart stopgezet vanwege Covid-19.

[quads id=1]

Er zijn soms wel uitzonderingen voor bijv. uitvaarten. Dat zegt dc Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost. Hij vertelt ook waarom het onlangs gehouden Halloween event in Suriname wel door mocht gaan. Hij adviseert een ieder NOGMAALS om de kliklijn 105 te bellen zodra men ziet dat er ergens een feest wordt gehouden.  Het is voor onze eigen gezondheid.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Geen vergunningen voor openbare feesten

Er worden helemaal geen vergunningen uitgegeven voor het houden van openbare vermakelijkheden. Dit zegt dc Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost. In het verleden zijn er vergunningen versterkt met een geldigheid van drie jaren. Bepaalde vergunninghouders beroepen zich nu hierop.

[quads id=1]

Volgens Bhola zijn alle feesten vanaf maart stopgezet vanwege Covid-19. Bhola adviseert een ieder te bellen naar het nummer 105 van de politie, indien gemerkt wordt dat er openbare feesten gehouden worden.

Video

Bekijk hier de video van ABC online in gesprek met dc Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost.

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “0 nieuwe besmettingen in Paramaribo – Video openbare feesten in Suriname?

  1. Mensen die koppig zijn wordt besmet niet behandelen.laat ze maar uitzoeken .willen alleen maar feesten met corona.

Comments are closed.