Video’s – president Santokhi kondigt bonus aan in november en december

Suriname geld

Goed nieuws voor de Surinaamse ambtenaren: Regering kondigt een bonus aan in november en december. De regering komt ambtenaren in november en december tegemoet met een bonus. Dat heeft de president zojuist bekend gemaakt tijdens zijn bezoek aan aan Dritabiki.

[quads id=1]

Voor november gaat het om een ondersteuning in het kader van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid. Als dit goed loopt, is het verwachtbaar dat er in december een kerstbonus wordt gegeven. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie en geef het door aan iedereen! P.s. De regering geeft aan ook te denken aan NIET-ambtenaren

[quads id=1]

Nadat dit op donderdag 5 november 2020 in regeringsraad besloten is, heeft president Chandrikapersad Santokhi deze mededeling gedaan tijdens zijn bezoek op vrijdag 6 november aan Dritabiki.

In de regeringsraad is besloten dat er in januari een loonronde komt. Hierover zal de Sociaal Economische Raad (SER) per brief advies worden gevraagd over de financiële implicaties.

[quads id=1]

De besluiten houden allemaal verband met de offers die de samenleving moet brengen. Vanaf februari zijn er structurele hervormingen op komst.

Het moge duidelijk zijn dat deze bijdrage niet slechts voor de landsdienaren zal zijn. De regering heeft besloten mogelijkheden te bekijken om ook buiten de ambtenarij deze mogelijkheden door te trekken

[quads id=1]

Bekijk hier de video’s van het bezoek van de president aan Drietabiki.