Video – Zieke baby Ramratan uit Suriname moet naar Columbia

baby Ramratan

Een verdrietig verhaal: Het kindje van Kailash en Soraya Ramratan heeft een ernstige hartafwijking. De kleine baby moet daarom dringend naar Columbia voor een operatie. Hij gaat elke dag beetjes bij beetjes achteruit omdat hij steeds minder drinkt.

[quads id=1]

Het radeloze gezin heeft twee kleine kinderen. Het is voor hen financieel onmogelijk om hun kindje naar Columbia te sturen. Vandaar dat ze via de media een oproep hebben gedaan voor financiële steun.

Update: De ouders zijn ook langs geweest bij onze gulle VP. En hij heeft hen geholpen. Het kindje vliegt mede dankzij zijn steun binnenkort naar Columbia.

[quads id=1]

Luister naar het trieste verhaal van de ouders. Ze leggen precies uit wat er aan de hand is, en waaraan het geld besteed gaat worden. We bedanken de VP voor zijn bijdrage. Samen staan we sterk. Geef het bericht en de video door aan belanghebbenden.

Ziek baby Ramratan

[quads id=1]

baby Ramratan

Het gezin is wel verzekerd. Maar helaas wordt niet alles gedekt. Het gaat om een bedrag van rond de 3000 Amerikaanse dollar. Luister naar de video met het vraaggesprek met TBN Prime alert. De ouders vertellen over hun situatie.

Update: Eerder is bekend geworden dat de VP de ouders heeft geholpen met een enorm bedrag . Baby Ramratan uit Suriname vertrekt mede door zijn hulp naar Columbia. Geef het door aan belanghebbenden.

Contact

[quads id=1]

Het betreft het gezin Ramratan aan de Abdul Rehemanstraat 59 te Jarikaba. Hun telefoonnummer is: +597 7259292 en +597 8789386

Lees ook:

Emotionele mama uit Suriname vindt hulp bij VP Brunswijk voor haar zieke baby

Redactie: Familie Kasanwirjo is dankbaar en zegt ‘Dank u wel’

8 weken oude baby Raiz kan naar het buitenland – Video 1 voor 12 Suriname helpt! Video’s & foto’s

Video – Kimanie heeft dringend medische hulp nodig – 1 voor 12 Suriname

[quads id=1]

Dochtertje van DJ Kuyken uit Paramaribo moet hartoperatie ondergaan

Video – De 11-jarige Sersinjo heeft een gaatje in zijn hart

Video – 22-jarige jongeman met bijnierkanker zoekt hulp!

[quads id=1]