Onze collega Ricardo Loswijk is overleden -politie Suriname

politie Loswijk

Politie agent Ricardo Loswijk heeft de wereld te vroeg verlaten.

Dat hebben zijn collega’s van politie Suriname zojuist bekend gemaakt. Loswijk was Agent van politie 3e klasse en werkzaak aan de Duisburglaan te Paramaribo. Hij is 55 jaar geworden.

De uitvaart zal MORGEN, vrijdag 6 november, met korpseer plaatsvinden te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer details daarover en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle collega’s, vrienden, familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Overlijdensbericht van onze collega

LOSWIJK REGUILLIO RICARDO

Groot was zijn Liefde
Intens ons verdriet
Prachtig zijn de mooie
Herinneringen die hij achter liet

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op woensdag 28 oktober 2020 haar is komen te ontvallen, de Agent van politie 3e klasse

LOSWIJK REGUILLIO RICARDO

in de leeftijd van 55 jaar

Hij was laatstelijk werkzaam op het hoofdbureau van politie aan de Duisburglaan te Paramaribo. De begrafenis met korpseer vindt plaats op vrijdag 6 november 2020 om 16.30 uur op de begraafplaats Rene’s Hof aan de Waakhuizenlaan.
Ten huize van de overledene zal er tussen 15.00 uur en 16.00 uur kort de gelegenheid bestaan tot het nemen van afscheid, gevolgd door een uitvaartdienst. De stoet vertrekt om 16.00 uur onder begeleiding van de M.S.D. naar de Mr. Jagernath Lachmonstraat, ter hoogte van Loge Victory, van waaruit het stoffelijk overschot met Korpseer begeleid zal worden naar de begraafplaats Rene’s Hof.
Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Public Relations K.P.S.

politie Loswijk