Home Redactie

5 nieuwe besmettingen in Suriname – Video waarschuwing minister Amoksi

“Maak niet de fout door te denken dat Covid weg is” 

Er zijn vandaag 125 testen gedaan en daaruit zijn 5 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 32 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land.  In SARAMACCA is er een nieuwe besmetting bijgekomen! Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden. 

Video – Bij deze een waarschuwing van Kenneth Amoksi, minister van Justitie en Politie. Hij merkt op dat velen de fout maken door te denken dat Covid weg is. Maar de politie van Suriname houdt hen scherp in de gaten. Hij laat weten dat de politie niet schroomt om op te treden tegen overtreders van de maatregelen. Men moet dat niet vergeten. Bekijk de video en geef het door aan een ieder! Lieve mensen houden jullie je aan de maatregelen. Laat het aantal besmettingen aub niet stijgen!

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Minister van Justitie en Politie

De gemeenschap heeft het gevoel dat het goed gaat. De fout die ze maken is denken dat er geen covid meer is. Wat wij gaan doen is extra strak erop letten dat men zich aan de voorgeschreven maatregelen houdt.

Dat zegt minister Kenneth Amoksi. Hij heeft een waarschuwing voor de bevolking van Suriname. Luister ernaar en geef het door aan een ieder! 

Video 

Bekijk hier de video van ABC online in gesprek met minister Kenneth Amoksi
 

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.