5-jarige Jasier Poeran dodelijk aangereden – politie Suriname

a-jarige politie Suriname

Een nachtmerrie voor elke ouder: Je kind verliezen!!

Bekijk hier het officiële politiebericht omtrent een dodelijk ongeval in Suriname. De 5 jarige Jasier is voordat hij het ziekenhuis aankwam overleden nadat hij is aangereden door een personenauto. De auto werd bestuurd door Marvin.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor verdere details omtrent het ongeval. Wij van FamilieNieuws wensen de familie Poeran en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan. Een trieste gebeurtenis. Niemand gaat de deur uit om een kind dood te rijden. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Vijf jarige voetganger die is aangereden overleden op weg naar SEH. De 5-jarige kleuter Jasier Poeran is op donderdag 5 november omstreeks 12.12 uur aan de Verlengde Helena Christinaweg door een personenauto aangereden.

De politie van Santo Boma deed na de melding van een aanrijding tussen een voetganger en een personenauto de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst van de politieambtenaren was het slachtoffertje reeds door de ouders per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De wetsdienaren deden vervolgens de SEH aan en vernamen van de dienstdoende arts dat het kindje dood is binnengebracht. Vermoedelijk is het kindje onderweg naar de ziekeninrichting komen te overlijden.

[quads id=1]

De 41-jarige autobestuurder Marvin Z. die ter plaatse werd aangetroffen, verkeerde niet onder invloed van alcohol. Volgens zijn verklaring aan de politie reed hij over de Verlengde Helena Christinaweg komende vanuit richting van de Bomaweg en gaande in de richting van de Magentakanaalweg. Op gegeven moment zag de chauffeur plotseling het jongetje vanuit de zijde van zijn rijrichting de weg oversteken. Marvin remde krachtig af, maar Jasier werd toch geraakt. Er is een remspoor van 27 meter waargenomen.

[quads id=1]

Het Rijbewijs van de autobestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd. Het voertuig is voor herkeuring in beslag genomen en na het resultaat van de keuringsdienst met betrekking tot het remspoor zal de bestuurder worden voorgeleid. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden, alwaar de autobestuurder bij de Hulpofficier is voorgeleid.

[quads id=1]

Na afstemming met Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaampje van Jasier ter obductie in beslag genomen. Het dossier ter zake zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

a-jarige politie Suriname

17 thoughts on “5-jarige Jasier Poeran dodelijk aangereden – politie Suriname

 1. Zeer triest.Het is om er gek van te worden. Dit zal voor de redt vsn hun leven aan de ouders blijven kleven.-
  Let goed op:-
  Ben je met deze kleintjes op stap? Let dan goed op. Een moment niet opgelet en ze zijn weg. Je hebt geen ogen genoeg. Sterkte‼️

 2. Dus ik ben ook een mama van twee kids waaronder een zoon van 6…
  Lieve mama van Jasier,bij deze wens ik jou als mama heel veel sterkte😢🙏..
  De Hemel miste een knappe engel als jou zoon en daarom is hij nou veilig daar😢…
  Een dikke knuffel en sterkte❤…
  Rust Zacht Jasier

 3. Heel veel sterkte aan de nabestaanden💔💔💔💔💔😭🕉🙏🏼🙏🏼

Comments are closed.