Weer een coronadode in Suriname – Video – mensen feesten nog steeds

Geen mooi nieuws: Helaas weer een corona dode in ons land! We wensen de nabestaanden sterkte!!

Video – Borrelfeestjes, pokoes, jongeren in grote groepen na schooltijd. En wat denkt u van de uitvaartdiensten waarbij men geen rekening houdt met de covid protocollen. Het houdt maar niet op.  Er zal echt streng worden opgetreden bij dit soort overtredingen. 

[quads id=1]

Bekijk de video hierover en deel het met een ieder. Dit kan echt niet zo Suriname. Denk niet dat Covid weg is, voordat we het door hebben kan het weer mis gaan!! Lieve mensen houden jullie je aan de maatregelen. Laat het aantal besmettingen aub niet stijgen!

Er zijn vandaag 75 testen gedaan en daaruit zijn 2 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 36 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. 

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Feestjes?

Het quick respons team merkt op dat niet een ieder zich houdt aan de regels. Ze zullen strenger optreden! Feestjes en ook jongeren die na schooltijd samen hangen. Spijtig genoeg blijkt dat vooral in de middaguren en weekenden borrelfeestjes worden gehouden. Vaak gebeurt het stiekem achter gesloten deuren. Dit kan echt niet 

[quads id=1]

Bekijk de video en luister naar het Quick Respons Tam voor de laatste updates!

Video 

Een nieuwe aflevering van het covid Journaal
 
[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland