Singineti Tante Clairy VANAVOND in OCER – NDP Suriname

tante Clairy NDP Suriname

Dit is geen afscheid want jij gaat niet weg

Hierbij de informatie omtrent de uitvaart van onze Clairy Linger – Van der Ziel. De NDP stongfoetoe is onlangs plotseling overleden op 73-jarige leeftijd. Ze was 1 van de bekendste gezichten van de NDP. Een moederfiguur voor velen. Ze was tevens gepensioneerde van de Centrale Bank van Suriname

[quads id=1]

De singineti is VANAVOND in Ocer. Partijcentrum van de NDP in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. Bekijk ook de verschillende foto’s en condoleances. Lees ook de verklaring van de NDP. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen al haar partijgenoten, familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

NDP verklaring over heengaan Linger 
29 Oktober 2020.

Verklaring NDP over heengaan van gewezen ondervoorzitter

Clairy Linger

De Nationale Democratische Partij is opgeschrikt door het plotselinge overlijden van haar zeer gewaardeerd lid, tevens gewezen hoofdbestuurslid en gewezen ondervoorzitter mevrouw Clairy Linger, geboren Van der Ziel. Ze was bij ons bekend als tante Clairy, die een spil was in de partij. Ze heeft veel betekend voor de NDP en voor velen buiten de NDP. Wij condoleren de familieleden, de vrienden, de kennissen en alle partijleden. Wij wensen elkaar veel sterkte toe bij het rouw- en verwerkingsproces. 

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

[quads id=1]

[quads id=1]