Home Overleden

In Nederland overleden Reggy Mettendaf wordt in Suriname begraven – foto’s en video

De in Nederland overleden Reggy Mettendaf wordt in Suriname begraven. Zaterdag is de uitvaart van de 50-jarige top basketballer in Paramaribo. Reggy, de oud-basketballer van Yellow Birds, overleed 2 dagen na zijn 50ste verjaardag. Een groot verlies

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de singineti en de uitvaart. Bekijk ook de video, foto’s en condoleances. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de totale basketbal gemeenschap, de Yellowbirds, zijn gezin, familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies

Reggy Mettendaf

Geboren 22-10-1970
Overleden
24-10-2020 in de leeftijd van 50 jaar

Met groot verdriet, maar ook vervuld van mooie herinneringen, delen wij u mee dat Reggy Mettendaf op 24 oktober 2020 is overleden. Met liefde heeft hij voor ons geleefd en gezorgd & te vroeg heeft hij ons verlaten mijn lieve man, onze zorgzame vader, broer en oom, een dierbare vriend.

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.

Reggy Mettendaf

Lees ook: 50-jarige basketballer Reggy Mettendaf is overleden – Suriname Nederland – foto’s en video

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.