Emotionele mama uit Suriname vindt hulp bij VP Brunswijk voor haar zieke baby

VP Brunswijk baby

Onze VP is een gulle man. Hij moet er zijn!

Een bezorgde moeder uit Suriname heeft bij verschillende mensen aangeklopt. Zonder resultaat. Ze heeft hulp nodig voor haar zieke baby. Haar baby moet dringend naar Columbia voor een hartoperatie. Maar mede dankzij de VP kunnen ze zaterdag vertrekken

[quads id=1]

Tevens heeft de VP een aantal andere mensen geholpen. Hij doneerde een totaal bedrag van meer dan 3000 usd. Bekijk het bericht voor meer informatie. Helpen jullie mee met een bigup voor de VP. We wensen de baby een goede vlucht en heel veel beterschap toe. Geef het goede werk van de VP door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Donatie van de VP uit Suriname

Vice-President Ronnie Brunswijk doneert $3050 om medische kosten hulpbehoevende te dekken. Het volgende deelde hij op zijn Facebook pagina:

De Vice-President van de Republiek Suriname Z.E. Ronnie Brunswijk, heeft op woensdag 04 november 2020 een financiële geste van $ 3050,- gedoneerd aan enkele mensen die in hoge nood zaten.

Moeder en baby

[quads id=1]

Een daarvan is mevrouw Suraya Jhanjan die aanstaande zaterdag met haar zieke baby naar Columbia moet vertrekken om een hartoperatie te ondergaan. Deze emotionele moeder geeft aan dat zij bij meerdere financierde heeft aangeklopt maar tot heden niets van hen heeft vernomen. Zij is de Vice-President daarom zeer dankbaar voor zijn ondersteuning.
#setsani #transparantie #Elkaarhelpen

[quads id=1]

2 thoughts on “Emotionele mama uit Suriname vindt hulp bij VP Brunswijk voor haar zieke baby

  1. Dit vind ik geweldig 👏🏽 God bless them ik wens de familie heel veel sterkte met de operatie van hun kleinkind ❤️🙏🏿

  2. Als de VP heeft waarom niet? VP heeft geld verdiend met goud uit het grond van Suriname, eigenlijk zou het geld van het Staat moeten zijn. Helaas hebben een groep aan hunzelf gedacht en niet naar de bevolking. Het is nooit te laat om anderen te helpen. In jongeren heef hij veel geld verdiend, nu mag hij en nog paar gebroeders de bevolking helpen of de staat. Nu weet de VP waarom hij zoveel geld heeft verdiend. Hij heeft ’t geld verdiend om de kas vh staat te spekken en minder bedeelden te helpen, het is Godswerk, Amen🙏🏼.

Comments are closed.