24-jarige vermiste Jonathan mogelijk vermoord – politie Suriname

vermissing Persaud

Hij was gaan zwemmen met zijn matties. Zijn lichaam is in verre staat van ontbinding aangetroffen. Hij is vermoedelijk vermoord!!

Een triest bericht voor de familie Persaud. Een paar weken terug plaatsten ze een bericht van vermissing. Het ging om de 24-jarige Jonathan Persaud. Hij was met zijn vrienden gaan zwemmen en was niet meer thuis gekomen.

[quads id=1]

Hij is inmiddels terecht, helaas niet meer in leven. De politie heeft zijn lichaam opgevist. De politie vermoedt dat hij is vermoord. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Zullen zijn vrienden meer weten????

[quads id=1]

Lijk van vermiste Persaud Jonathan opgevist. De politie van het ressort Paranam kreeg op maandag 26 oktober de melding dat een lijk was aangespoeld in de Pararivier. De politieambtenaren koersten derwaarts voor onderzoek en troffen het lijk aan van de 24-jarige Persaud Jonathan, dat in verre staat van ontbinding verkeerde. Het vermoeden bestaat dat er sprake is van een misdrijf.

[quads id=1]

Het lijk van de vermiste werd door nabestaanden positief geïdentificeerd als te zijn dat van Persaud. Hun dierbare vertrok op zaterdag 17 oktober, omstreeks 13.00 uur met enkele vrienden van huis met de bedoeling een recreatieoord in het district Para aan te doen voor vertier en keerde sedertdien niet huiswaarts.

Naar aanleiding hiervan werd er een bericht van de vermiste Persaud gepubliceerd.
De obductie op het lijk heeft reeds plaats gevonden. Volgens het obductierapport gaat het niet om een verdrinkingsgeval, maar dat er vermoedelijk sprake zou zijn geweest van een misdrijf.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam is vanwege het onderzoek nog niet afgestaan aan de nabestaanden. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte(n). De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

[quads id=1]

vermissing Persaud

2 thoughts on “24-jarige vermiste Jonathan mogelijk vermoord – politie Suriname

 1. De oplossing lijkt mij dus niet moeilijk. –
  De vrienden kunnen veel vertellen. –
  De vraag is:-
  Wanneer hebben ze de vermissing gemerkt? –
  Werd hij tijdens het zwemmen al vermist?-
  Hebben ze direct(‼️) na de vermissing contact met de ouders opgenomen?

Comments are closed.