Video – Vrouw dodelijk aangereden door dronkaard – politie Suriname

politie overleden

3 dames zijn aangereden door de stomdronken Anoep!

Dewika is ernstig gewond geraakt, Raghenie is gelukkig ontslagen uit het ziekenhuis maar de 33-jarige Kalawatie Boedhoe gehuwd Rewat is helaas overleden? Waarom, door een donken automobilist zonder geldig rijbewijs!!!

[quads id=1]

Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Kijk ook naar een video ervan. Geef het door aan belanghebbenden. We wensen de familie Boedhoe heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan! 1 tip voor de politie. De straffen moeten strenger want dit komt veel te vaak voor!!!

[quads id=1]

Hij was dronken

Dronken autobestuurder rijdt drie vrouwen aan; één hunner ter plekke overleden. De politie van het bureau Santo Boma kreeg op zondagavond 1 november de melding van een aanrijding met dodelijke afloop aan de Magentaweg ter hoogte van de Mawakaboweg. De wetsdienaren koersten derwaarts voor onderzoek en troffen voor een eetstand drie vrouwen die niet aanspreekbaar waren met zwaar lichamelijke letsels aan.
Eén hunner, de 33-jarige Kalawatie Boedhoe gehuwd Rewat vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood officieel vast. De twee andere zwaar gewonden, de 28-jarige Raginie P. en Dewika B. (34) werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

[quads id=1]

Op de ICU

Dewika B. is ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care. Raghenie P. die ter observatie op de afdeling SEH was opgenomen, is inmiddels uit de ziekeninrichting ontslagen.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de drie verkeersslachtoffers zich voor een eetstand bevonden aan de Mawakaboweg en wel pal tegenover de Magentaweg. De 34-jarige autobestuurder Anoep S. reed vermoedelijk met een vrij hoge snelheid over de Magentaweg komende vanuit de richting van de Inveaweg en gaande in de richting van de Mawakaboweg.

[quads id=1]

politie overleden
Foto binnengekomen via app

Gekomen op voormelde kruising, doorkruiste hij de Mawakaboweg, en reed de drie verkeersslachtoffers die bij de eetstand zaten omver, met voor Rewat het noodlottig gevolg. Het voertuig kwam vervolgens aldaar tot stilstaand.

Geen geldig rijbewijs

Bij navraag naar zijn autobescheiden, constateerden de politieambtenaren dat de autobestuurder dronken was. Zijn rijbewijs kon hij op dat moment niet tonen aan de politie. Achteraf is gebleken dat zijn rijbewijs is vervallen.

De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk. De auto is ter herkeuring in beslag genomen. Anoep S. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl het ontzielde lichaam van Kalawatie in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag is genomen. De politie van het Verkeersunit Regio Midden is belast met het verder onderzoek.

Video

Bekijk hier een video ervan:
[quads id=1]

4 thoughts on “Video – Vrouw dodelijk aangereden door dronkaard – politie Suriname

  1. Een zeer indrukwekkende crematie maar wat een tragedie dat zo’n mooi mens er niet meer is.
    Het gezin en ik denk de moeder waren ontroostbaar. Bewondering voor de zoon die het ritueel moest uitvoeren. En dat voor zijn eigen moeder Het viel hem erg zwaar maar het hoort bij dit geloof.
    ik hoop dat zij kracht mogen putten aan de mooie herinneringen die zij achterlaat. Haar leven was veel te kort, omdat zo’n idioot met onverantwoord gedrag achter stuur durft te kruipen. Heel veel sterkte gewenst de komende periode.

  2. Zware straaf moet die kloots zaak krijgen of levens lang straaf hij is een moordenaar

  3. Gecondoleerd en heel veel sterkte aan de nabestaanden, heel triest, de ene kant corona de andere kant zuiplappen,

  4. Vreeselijk mang dit je gaat eeten halen kom je nooit meer terug thuis 😭😭😭 nabestaanden condoleerd 😥

Comments are closed.