Home Redactie

Video 1 voor 12 – Stichting zoekt steun na dood directeur Kesney Kramp

Ze hebben gegild en gehuild. De kinderen van ‘Kinderhuis Hoop voor Kinderen’ zullen verder moeten zonder hun ‘Mama Kesje’. Het is zwaar. De stichting vraagt hulp om het goede werk voor de kinderen voort te zetten.

Groot verdriet bij kinderhuis ‘Hoop voor Kinderen’ in Paramaribo. De kinderen zitten in diepe rouw. Hun ‘mama Kesje’ is er niet meer. Directeur Kesney Kramp overleed afgelopen maandag na een kort ziekbed.

Video – Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de prachtige video van 1 voor 12 ten nagedachtenis aan de directeur. Luister ook naar de oproep. Geef het door aan een ieder zodat het de juiste mensen kan bereiken. Wij van FamilieNieuws wensen haar man Anteney Chin A Fat, de kinderen, haar collega’s en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met het verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

mama Kesje

Het kinderhuis ‘Hoop voor Kinderen’

Directeur Kesney Kramp is overleden. Een groot verlies voor de kinderen, haar man en overige collega’s. De kinderen gaan hun ‘mama Kesje’ ontzettend missen. Ze hield veel van haar kinderen en ook buiten haar werk betekende ze veel voor een ander.

Kesje overleed afgelopen maandag vrij plotseling. Ze 46 jaar oud geworden

Video 1 voor 12

Bekijk onderstaande video van 1 voor 12 over de overleden directeur van ‘Hoop voor Kinderen’ aan de Franchepanestraat te Paramaribo.

Foto’s

Bekijk onderstaande gedeelde foto en kijk ook naar een bericht van overlijden geplaatst door een familielid van Directeur Kramp.

Lees ook:
Mijn mooie nicht Kesney Kramp (Kesje) is overleden in Paramaribo – video foto’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.