Mijn mooie nicht Kesney Kramp (Kesje) is overleden in Paramaribo – video foto’s

Kesney Kramp Paramaribo

Ik weiger R.I.P voor jou te zetten want ik ben er niet klaar voor om jou los te laten

Hartverscheurende woorden van neefje Urvin. Hij maakt bekend dat Kesney Kramp, zijn lieve nicht, met haar mooie lach, is overleden. Kesney, meer bekend als Kesje van de Franchepanestraat. Ze is 46 jaar geworden

[quads id=1]

Video – Bekijk het bericht om de verdrietige woorden van Urvin te lezen. Bekijk ook de vele gedeelde foto’s, de verschillende condoleances en video. Wij van FamilieNieuws wensen hem, haar overige familieleden, al haar vriendinnen en collega’s heel veel kracht toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Mijn mooie nicht is gisteren, maandag 2 november 2020 overleden

Kesney Kramp
Kesje uit Paramaribo

Ik zou jou stem graag weer willen horen Kesney maar dat zal helaas niet meer lukken. Een knuffel van jou ga ik nooit meer krijgen๐Ÿ˜ข even een praatje kan niet meer zoals we gewend waren. Jouw mooie lacch zal ik niet meer zien lieve nicht.

Het is oneerlijk ik verlang er naar om je te spreken. Ik wens je ooit te zien. Maar ik weet dat het onmogelijk is๐Ÿ˜ญ. Je hebt een mooie plekje daarboven. Ik hoop dat je ons ziet. Je ben de mooiste ster die er is. De mooiste engel in de hemel. Je hebt een bijzonder plek in mijn hart waar je altijd zal blijven. Je naam staat in mijn hart geschreven.

[quads id=1]

Waarom ben jij nou overleden ik weiger R.I.P voor jou te zetten want ik was er niet klaar voor om jou los te laten๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ maar ja takru atie fu Libiรซ summa

Now mi moes Libiรซ ju fu go rostoe ik zal jou altijd blijven gedenken en ik zal altijd van jou blijven houden schat Rust in vrede,
Kesney Kramp

Namens Urvin

Bekijk hieronder de video, de vele gedeelde foto’s en verschillende condoleances:

[quads id=1]

7 thoughts on “Mijn mooie nicht Kesney Kramp (Kesje) is overleden in Paramaribo – video foto’s

  1. Je zei altijd ik ben je moeder en je kids mijn klein kinderen wie gaat nu tegen ze zeggen ik ben je oma als ze stout waren je worden luister naar je oma wie gaat nu roepen poemetje van me kom bij je oma

  2. Ik kan dit niet geloven,ik schrok mijn kapot toen ik dit bericht hoorde dat jij er niet meer bent .
    Waka bun Keane R.I.P

  3. Familieleden, vrienden en in het bijzonder de kinderen heel veel sterkte toegewenst. Ik kende jullie mama kesje niet, maar alles wat ik zag en las voelde ik ook dat ik heel bedroefd werd.

    Sterkte

  4. Moge haar ziel in vrede rusten. God weet alles ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐ŸŒน๐ŸŒน๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

  5. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ท๐Ÿ™๐ŸพMooie lieve nicht ik zal je mooie lach missen rust zacht๐Ÿ™๐Ÿพ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ท๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข

Comments are closed.