Fotoreportage – 9 jaar geleden gaf ik mijn jawoord aan Cliford Faerber

Cliford Faerber

“Het is echt pijnlijk!! Zo vroeg heb je ons verlaten, we hadden zoveel plannen. Soms lijkt het alsof je gewoon aan het werk bent, alsof je straks thuiskomt”

Vandaag is het precies 9 jaar geleden dat Manuska Faerber – Held trouwde met haar grote liefde Cliford Faerber. Ze kunnen het helaas niet samen herdenken. Cliford is namelijk pas overleden. Maar vandaag koestert Manuska de mooie herinneren aan hun huwelijk. Ze deelt de prachtige foto’s van hun trouwdag. Cliford is 38 jaar geworden en was werkzaam als elektricien. Hij was tevens werkzaam bij Mozart Security

[quads id=1]

Door middel van dit bericht laat ze weten dat zij en hun twee prachtige kinderen, Cliford ontzettend missen.  Bekijk het bericht voor meer informatie en om de prachtige foto’s van hun bijzondere dag te bekijken. Wij van FamilieNieuws wensen Manuska veel sterkte vandaag. Wil je ook je medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

R.I.P MY LOVE

CLIFORD FAERBER .

Vandaag is onze trouwdag
😍😍😭😭
4-11-2011        4-11-2020

Vandaag herdenk ik mijn trouwdag, 9 jaren terug gaf ik het ja woord aan Cliford Faerber. Jammer dat hij en ik het niet samen kunnen herdenken of vieren.

Sang, mijn geliefde is er niet meer. Ik mis je heel veel. Je hebt mij en de kids zo vroeg verlaten. Ai boi het doet pijn. Ik zal aan de leuke momenten denken. 

Ik ben de Here dankbaar dat ik je heb leren kennen. We hebben 2 prachtige kinderen. Miracle en Joshua Faerber. Soms wil ik niet geloven dat je er niet meer bent. Soms denk ik dat je aan het werk bent en dat je straks thuis komt.

Ik hoopte dat het niet waar. Ik hoopte dat je nog steeds in ons midden was. 

Het is echt pijnlijk!! Zo vroeg heb je ons verlaten, we hadden nog zoveel te doen. Zoveel plannen. Maar ja, God heeft het anders bepaald.

[quads id=1]

[quads id=1]

[quads id=1]

Lees ook:

Onze lieve neef Cliford Faerber is veel te vroeg overleden in Suriname – video

Mijn lieve man Cliford Faerber is overleden in Suriname. Hij was pas 38 jaar