6 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – owru jari in Suriname?

owru jari Suriname

Ga er NIET vanuit dat we 31 december Owru Jari gaan vieren zoals we dat gewend zijn! Jammer jammer lieve mensen. 

Er zijn vandaag 179 testen gedaan en daaruit zijn 6 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 39 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Iets aan de telling klopt niet. Gisteren waren dat er 19?? Dat is opmerkelijk!! Misschien komt er nog een aanpassing.

[quads id=1]

Video – Veel mensen in binnen en buitenland kunnen niet wachten tot het december is. In december is Paramaribo the place to be. Iedereen kijkt ernaar uit om Owru Jari in Suriname te vieren. Maar…gaat het feest wel door?? 

[quads id=1]

Voorlopig zitten we nog steeds ‘vast’ aan het coronavirus. En kunnen we ons houden aan de social distance afstand op de Domineestraat tijdens de pagara estafette??? Daar kennen we allemaal wel het antwoord op. Bekijk de video hierover. En geef het door aan iedereen want we kijken allemaal uit naar een beetje ontspanning. 

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

owru jari Suriname

Owru Jari in Paramaribo

Velen hadden gehoopt dat de traditionele Owru Jari viering gespaard zou blijven van het Covid-19 virus. Maar de situatie rond het coronavirus is helaas nog lang niet over. Het ziet er naar uit dat het grote, massale en bombastische Owru Jari viering dit jaar NIET DOORGAAT! Maar…misschien kan er best nog gefeest worden. We moeten creatief zijn!

[quads id=1]

Video 

Bekijk hier de video van het nieuwe Covod-19 journaal. Gaan we dit jaar Owrujari vieren in Suriname? JeanLuc van Charante, de voorzitter van Surifesta gaat in op deze vraag. Bekijk de video en geef het bericht door aan een ieder. Want iedereen kijkt er namelijk naar uit.
 
[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland