Vrouw dodelijk aangereden en op de weg achtergelaten door bestuurder – politie Suriname

vrouw politie

Hierbij een dringende oproep van de politie. Help mee met het opsporen van deze verkeerscrimineel!! Deze vrouw is aangereden in Suriname en de bestuurder heeft haar aan haar lot overgelaten. De persoon is gewoon weggereden. De vrouw is overleden!

[quads id=1]

Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie omtrent het ongeval, de auto en geef het door aan een ieder zodat de dader zich snel kan melden bij de politie. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden van mevrouw Natha heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Voetganger dodelijk aangereden; autobestuurder doorgereden. De 78-jarige voetganger Natha Rajrajia is in de avond van zaterdag 31 oktober dodelijk aangereden door een personenauto aan de Ramanand Soechietweg in het district Nickerie. De autobestuurder reed na de aanrijding door en is vooralsnog voortvluchtig.

[quads id=1]

De politie van Paradise die via het Command Center de melding kreeg van een aanrijding tussen een voetganger en een personenauto aan de Ramnath Soechietweg deed de locatie aan. Onderzoek wees uit dat het verkeersslachtoffer op weg naar huis was. De voetganger liep over voornoemde weg bekeken vanuit de oostelijke rijrichting naar de westelijke richting. Op een bepaald moment werd de bejaarde voetganger door een auto van achter geschept met voor de vrouw het noodlottig gevolg. Volgens verklaring van ooggetuigen gaat het om een zwart gelakt voertuig van het station model.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van Natha Rajrajia is in opdracht van het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, ter obductie in beslag genomen. De politie doet een dringend beroep op de samenleving om alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van deze verkeerscrimineel door te spelen aan de politie van het bureau Paradise, het Command Center via 115 en/of de gratis tip lijn 179.

[quads id=1]

vrouw politie
Foto binnengekomen via de app