Nog ‘maar’ 19 active cases in Suriname – Video – Covid-19 onder controle, maar….

“Geef het door aan de politie als men feestjes, evenementen of iets anders organiseert. Het is voor je eigen gezondheid!”

Er zijn vandaag 36 testen gedaan en daaruit zijn 2 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 19 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. 

[quads id=1]

Video – Covid heeft ons goed gepakt! We zijn absoluut niet gespaard gebleven. Het was ontzettend moeilijk. Vooral in augustus. Maar de cijfers dalen gelukkig. We zien dat mensen zich aan de regels houden.  Maar we zien ook dat er nog steeds feesten, evenementen en voetbal toernooitjes worden georganiseerd en dat zal zeker niet bijdragen.

[quads id=1]

1 besmette persoon kan er tijdens een feestje namelijk voor zorgen dat we weer stijgende cijfers gaan krijgen. En zo begint de golf weer! De minister wijst ons nogmaals op onze verantwoordelijkheden. Bekijk de video daarover. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Covid-19 onder controle

Met Amar Ramadhin, de minister van Volksgezondheid Suriname heeft wederom gesproken over de covid-19 situatie in Suriname. We zien inderdaad dat de cijfers dalende zijn maar ondanks dat zegt de minister dat de samenleving alert moet blijven en dat we onze bijdrage moeten blijven leveren. Dit om ervoor te zorgen dat de ziekte zich niet weer verder verspreidt. 

[quads id=1]

Video 

Afgelopen zaterdag is STVS de straat in gesprek gegaan met de minister. Ze waren in het district Marowijne. Waar de regering het beleid van de afgelopen 3 maanden aan het evalueren was. 
 
 
[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland