Mijn 23-jarige broertje Otniël Mosesie (baby-melk Otje man) is overleden – video’s foto’s

broertje Suriname

In mijn hart draag ik je bij me, voor altijd

Zus Rachel Helderberg maakt, mede namens haar moeder Chrisenda Mosesie en de overige familieleden, bekend dat haar broertje Otniël Mosesie is overleden in Suriname op jeugdige leeftijd. Hij is maar 23 jaartjes jong geworden. Hij was artiest en voor velen bekend als Otje man Baby-melk

[quads id=1]

Bekijk het bericht, de video en de overige gedeelde foto’s voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin, zijn matties en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit veel te jonge verlies. Wil je ook je medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Ook al ben ik je verloren,
Ik ben je nooit helemaal kwijt
In mijn hart kan ik je horen
Draag ik je bij me…voor altijd

Mijn broertje

Otniël Mosesie

Is overleden. Hij is 23 jaar geworden

Hierbij maakt Zus Rachel Helderberg, namens moeder Chrisenda Mosesie en de overige familie Mosesie, bekend dat haar broertje Otniël Mosesie zaterdag 31 oktober 2020 is heengegaan. Haar broertje is overleden op de jeugdige leeftijd van 23 jaar. Hij was vooral bekend als Otjeman Babymelk. Hij was artiest

De singinetie is op dinsdag 10 november 2020 omstreeks 17.00 ten huize van de overledene. De dag erna, woensdag 11 november 2020, is de begrafenis

Namens de familie Mosesie

Bekijk de gedeelde video en foto’s. geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

[quads id=1]

2 thoughts on “Mijn 23-jarige broertje Otniël Mosesie (baby-melk Otje man) is overleden – video’s foto’s

Comments are closed.