Man neergeschoten nadat hij vrouw probeert te redden in Geyersvlijt Paramaribo – politie Suriname

Geyersvlijt Paramaribo

Wat een laffe daad

De politie van Geyersvlijt heeft de 31-jarige Virenda opgesloten. Hij heeft namelijk een 23-jarige jongeman neergeschoten. Het moedige slachtoffer schoot een vrouw te hulp die lastig werd gevallen door Virenda

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor neer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wat doe je als je ziet dat een vrouw wordt lastiggevallen door een man. Weglopen of helpen? Als je helpt loop je het risico om neergeschoten te worden.

[quads id=1]

Politie Suriname

RBTP houdt verdachte schietincident aan. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op zaterdagavond 31 oktober de 31-jarige Virendra N. aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt.

Virendra wordt verdacht van zware mishandeling en overtreding van de Vuurwapen Wet. Uit het voorlopige politie onderzoek is komen vast te staan dat hij de 23-jarige R.A. heeft neergeschoten met een vuistvuurwapen.

Hij hielp de vrouw

[quads id=1]

R.A. schoot een vrouw te hulp die lastig gevallen werd door Virendra. Virendra wachtte tot dat R.A. weg liep en schoot hem van achteren neer. R.A. werd in een van zijn bovenbenen geraakt.

Illegale wapens

De politie heeft een illegaal vuistvuurwapen en twee alarmpistolen in het bezit van Virendra aangetroffen en in beslag genomen. Het slachtoffer is per ontboden ambulance over gebracht naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden.

Virendra N. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek van deze strafzaak.

[quads id=1]

3 thoughts on “Man neergeschoten nadat hij vrouw probeert te redden in Geyersvlijt Paramaribo – politie Suriname

  1. Ding poor a kondre nanga takroe sanie,vreemde bakroes van andere landen hoor

    1. Dit is een laffe daad ophangen die gast omdat hij bewapend was en onderzoeken van waar hij komt met die wapens ook de gene opsluiten tegenwoordig ben je bang voor je eigen schaduw Suriname is een land geworden waar je nu geen recht meer heb niemand weet wat respect ,geen fatsoen en orde is.

Comments are closed.