Jonge alleenstaande vader verliest beide benen – video 1 voor 12 Suriname

alleenstaande vader

Beide benen van deze 40-jarige man zijn geamputeerd.

Hij verloor eerst zijn linkerbeen en nu zijn rechterbeen. Hij vertelt zijn trieste verhaal. De alleenstaande vader doet een beroep op de gemeenschap via Stichting 1 voor 12 Suriname

Video – Bekijk de video en luister naar zijn verhaal. De man is verzekerd, maar niet alles wordt gedekt. Hij vertelt erover. De stichting heeft al veel voor hem kunnen doen, maar ze kunnen het niet alleen. Geef daarom zijn verhaal door aan een ieder wellicht bereikt het mensen die een bijdrage kunnen leveren. Triest: Meneer is nog jong. Het zou geweldig zijn als hij weer op beide benen zou kunnen lopen. Hij wil graag werken zodat hij zijn 16-jarige zoon kan verzorgen.

De 40-jarige Sailendra is suikerpatiënt. Helaas heeft hij door zijn aandoening beide been verloren. Hij is opzoek naar een prothese voor zijn rechterbeen. Hij is verzekerd bij het SZF, Staats Ziekenfonds Suriname,  maar niet alles wordt vergoed. Het totaal bedrag komt uit op EURO 2420 daarvan wordt EURO 968 vergoed door het ziekenhuis. Maar er blijft een bedrag over van EURO 1452.

En dat bedrag heeft Sailendra helaas niet. Hij doet hierbij een beroep op de samenleving. Bekijk de video van Stichting 1 voor 12. geef het door aan een ieder zodat deze jonge vader geholpen kan worden

Bekijk de video van meneer Sailendra

De alleenstaande vader is eerder bij 1 voor 12 Suriname geweest bekijk hier de oudere video:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06