1 nieuwe besmetting in Nickerie – Video – Schenking uit Dubai

Er is weer een nieuwe besmetting in Nickerie. 

Er zijn vandaag 54 testen gedaan en daaruit zijn 7 nieuwe besmettingen gekomen. 1 daarvan zit in Nickerie. En we hebben op dit moment 33 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. 

[quads id=1]

Video – Het gevreesde coronavirus kan de ademhaling aantasten. In sommige gevallen komt men aan de beademing te liggen. Vanaf dag 1 van de pandemie was het duidelijk dat Suriname maar een beperkt aantal beademingsapparaten heeft. Goed nieuws: Een bedrijf uit Dubai heeft  beademingsapparatuur aan ons geschonken. Dit als bijdrage in onze strijd tegen het coronavirus. Bekijk de video daarover. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Schenking uit Dubai

DP World schenkt beademingsapparatuur aan Volksgezondheid Suriname. Het ministerie van Volksgezondheid is vijf transportbeademingsapparaten rijker. Deze apparaten werden op woensdag 28 oktober 2020 door Dubai Ports World (DP World) aan het ministerie van Volksgezondheid overhandigd. DP World is een staatsbedrijf uit het emiraat Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten en is onderdeel van Dubai World. 

[quads id=1]

Ademhaling

Minister Amar Ramadhin geeft aan dat COVID-19 een virale infectieziekte is, waarbij de ademhaling van de patiënt in gevaar komt en besmette personen in enkele gevallen kunstmatig beademd moeten worden. Volgens de bewindsman heeft onze IC-capaciteit de afgelopen periode erg onder druk gestaan en essentieel in die zorg, zijn de beademingsapparaten. Daarom is één van de focusgebieden van het ministerie het uitbreiden en verbeteren van de IC-zorg in de verschillende ziekenhuizen.

Verschillende ziekenhuizen

[quads id=1]

Deze apparaten zullen ingezet worden in de verschillende ziekenhuizen, voor de COVID-19 of de reguliere zorg. Het feit is dat de zieke mens hiervan moet profiteren en uiteindelijk zullen deze apparaten ook helpen om levens te redden”

 

Video 

Dubai schenkt aan Suriname. Bekijk de video van de overhandiging van de geschonken apparaten. 
 
 
[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland